| Apie pamoką. | |
|
+10DeimanteleS Lyra Extrey Aurelija Teilor Ugnė SiRDiS Drugelis Dželi Ranlix Freja Beha Kira Styn Nora Diamond 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Pir. 11 24, 2008 8:26 pm | |
| valio kaip gerai kad jūs mum vesit pamoka | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Pir. 11 24, 2008 8:59 pm | |
| Džiaugiuosi,kad aš jus mokysiu | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Antr. 11 25, 2008 1:41 pm | |
| as esu laurunex ir labaiusiai megstu dauginti trupmetas nors mes dar to ir nesimokem | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Antr. 11 25, 2008 2:25 pm | |
| Džiugu,kad moki šiek tiek daugiau negu mokėtės. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Antr. 11 25, 2008 2:37 pm | |
| stengiuosi beje man visi veiksmai siu trupmenomis ir procentays tiesa pasakius man net kartays net neidomu sedeti pamokose nes as jau daug ka moku | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Antr. 11 25, 2008 2:41 pm | |
| Aš tuoj tau nobuodu dar pašnekėk tai namų darbų krūvą gausit O jeigu rimtai tai visas temas reikia įsisavint.Safety pasakė ir taškas | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Antr. 11 25, 2008 2:46 pm | |
| tytaip ... vistiek kartays pasitaiko to ko as dar nezinau... | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. Antr. 11 25, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką. | |
| |
|
| |
| Apie pamoką. | |
|