Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Apie pamoką Pen. 11 07, 2008 7:30 pm | |
| Sveiki, mielieji mokiniai,
Sveikinu pradėjus lankyti 23 amžiaus mokyklą ir pristatau jums smagią pamoką- Grafika. Pamoka susijusi su įvairiais kompiuteriu dirbamais piešiniais, efektais, kurie yra atliekami grafinėmis programomis (naudosime photoshop'ą). Gausite įvairių užduočių, taip pat neapsieisime ir be atsiskaitomųjų darbų.
Tikiuosi sutarsime, Mokytoja Luzmirella | |
|
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką Pir. 11 24, 2008 7:57 pm | |
| Aš naujoji jūsų mokytoja.Norėčiau,kad kiekvienas parašytumėte apie save,kokie darbai jums patinka. | |
|
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką Antr. 11 25, 2008 3:38 pm | |
| pasakykite tai kur čia pamoka vyksta | |
|
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką Antr. 11 25, 2008 4:45 pm | |
| Vyksta čia prieš kokią minutę būna sukuriama tema kurioje vyksta pamoka. | |
|
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką Antr. 11 25, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką Pir. 12 01, 2008 5:19 pm | |
| man patinka darbai su fotoskeipu | |
|
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką Pir. 12 01, 2008 5:22 pm | |
| Malonu.Jūs man žiūrėkit neveluokit | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie pamoką | |
| |
|