| Pateisinimai dėl praleistų pamokų | |
|
+24Gabreel devilish Mayumi Kurenai juste Yumi Nakamuru Nora Diamond Miley Cyrus Jadzė Peliaucka Akvilina Spaqujle Akvilija Tigurytė ~Ema. Celine Delerm Magly Aurelija Teilor Rony Keill !Meidy. Dominant Pepe Kira Styn Dželi Ranlix Madison Gil Rodhult augas13 DeimanteleS Dakota Jeferson 28 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 8:07 pm | |
| as ant galo atejau pirmos pamokos todel kad as ruosiau N.D. :DDD | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 8:56 pm | |
| Nebuvau nė vienoje pamokoje, nes dariau ND. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 9:03 pm | |
| nebuvau pamokose, nes žudžiaus su matkės knyga | |
|
| |
| |
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 9:30 pm | |
| *Įeina.Uždaro duris ir žiūri prasikaltusiom akim* -Direk...Direktore, aš...aš nebuvau pamokose .Man buvo šokiai...Atsiprašau.Viso gero!.. *Išeina, uždaro duris* | |
|
| |
Pepe Roboctelix
Pranešimų skaičius : 94 Age : 29 Miestas : Šiauliukai Klasė : 1 klasė Darbas : ;)
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 9:42 pm | |
| *Įeina* - Aš ir vėl nebuvau pamokose , nes vėl kompas užlūžo ;( | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Tr. 11 12, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 3:02 pm | |
| *Pasibeldė į duris.* Nebuvau pamokose todėl, kad mama paskambino ir liepė važiuoti namo, nes mamai baigėsi darbas, o aš buvau pas tėtę. *Greitai iškubėjo pro duris.*
| |
|
| |
Aurelija Teilor Tektonix
Pranešimų skaičius : 138 Miestas : Alytus Klasė : 1 klasė Darbas : H&M krautuvėlės , žieminių rūbų skyriaus darbuotoja .
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 4:31 pm | |
| Gali būt, kad neteisiu vėl į pamokas mama griežtai liepė tvarkytis stalčius | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 6:26 pm | |
| manęs nebuvo pirmoje nes buvau labai užsiėmusi ;} |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 6:29 pm | |
| Metal Guru, pirmos pamokos nebuvo. Juk yra viršuj skelbimas ;] | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 7:19 pm | |
| Atsiprašau, nebuvau pamokose... Buvau išvažiavus, neseniai grįžau... O dar rytoj iš Anglų kalbos reikės rašyt ten kažką, ati išprotėsiu... | |
|
| |
Celine Delerm Tektonix
Pranešimų skaičius : 45 Age : 30 Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 7:33 pm | |
| Nebuvau pamokose, nes sprendžiau fiziką. | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 9:05 pm | |
| Nebuvau pamokose, nes buvau treniruotėje | |
|
| |
juste Roboctelix
Pranešimų skaičius : 162 Age : 29 Miestas : pasimeciau
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Kv. 11 13, 2008 9:30 pm | |
| labadiena nebuvau pamokose nes buvau kaune pas dantu higienos gyditoje | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 8:09 am | |
| Direktore, direktore! Nedalyvausiu šiandien pamokose.. | |
|
| |
Magly Roboctelix
Pranešimų skaičius : 44
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 8:50 am | |
| Nebuvau vakar pamokose,nes pamokos baigėsi 19h. ir dar po pamokų važiavom pas močiutę {jos gimtadienis} | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 1:26 pm | |
| Labadiena,negalėsiu dalyvauti pamokose šiandien,ryt,pirmadienį,antradienį galbūt ir turbūt trečiadienį,nes mano pc pakrovėją remontuos;/// | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 1:46 pm | |
| Laba diena.Šiandien nebūsiu visose pamokose nes man yra koncertas. | |
|
| |
devilish Futuramolix
Pranešimų skaičius : 51 Age : 32
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 4:42 pm | |
| Laba diena manes nebuvo pamokose nuo antradienio, nes turejau problemu del seimos | |
|
| |
Gabreel Tektonix
Pranešimų skaičius : 33 Miestas : Molėtai
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 5:42 pm | |
| atsiprasau jaigu neateinu y kokia nors pamoka neturiu laiko as :( | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 6:47 pm | |
| - Džiulytti rašo:
- Laba diena.Šiandien nebūsiu visose pamokose nes man yra koncertas.
Uoj,suspėjau į antrą pamoką,bet trečioje nebūsiu. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų Pen. 11 14, 2008 7:10 pm | |
| prasau pateisinti amno visas praleistas pamokas as negalejau jose dalyvauti nes manes tiesig neleisdavo prie kompiuterio as labai atsiprasau stengsiuosi, kad tay nepasikartotu | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pateisinimai dėl praleistų pamokų | |
| |
|
| |
| Pateisinimai dėl praleistų pamokų | |
|