| Ar tinka pamokų vedimo būdas? | |
|
+3Yumi Nakamuru Lyra Extrey Dakota Jeferson 7 posters |
Ar tinka pamokų vedimo būdas? | Taip | | 60% | [ 9 ] | Ne | | 40% | [ 6 ] |
| Iš viso balsų : 15 | | Poll closed |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:17 pm | |
| Tiesiog atsakykite ar tinka , kad kai baigiasi pamoka , tema keliama į archyvą ir jums reikia būti mokyklije tuo metu ar netinka. Jei dauguma nuspres kad ne - tada siūlysiu kitokius variantus. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:21 pm | |
| man pavizdziuj netinka nes as nespeju visur ir pamokas paruost ir pamokase sedet (pamokas realybeje paruosti ir turiu) ty tiukuosi nepyksit uz tokia nuomane | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:22 pm | |
| Tai beabėjo ne . Tam ir kuriam apklausą - nes daug kas nespėja. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:23 pm | |
| manu gerai ta apklausa suzinosi ar tikrai nespeja ar tik tinginiauja | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:26 pm | |
| Viskas pačiu laiku. Nes iki pamokų padarai real pamokas, ir po virtual pamokų dar spėji padaryti laisvai pamokas. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:30 pm | |
| aš lankau daug būrelių ir man tiesig tayp iškrinta laikas kad aš nespėju o kai kada jau būnu tokia nusikalusi, kad tikrai neturiu laiko gavoti apie kompa | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:39 pm | |
| Aš balsavau už nors nevisada spėju,bet manau lajkas tinkamas yra. ;} | |
|
| |
Evelinne Madcon Roboctelix
Pranešimų skaičius : 79 Age : 27 Miestas : Vilnius Klasė : pirma Darbas : H&M krautuvėlė , proginių drabužių skyriaus darbuotoja
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 5:39 pm | |
| Pritariu,nespėju į pamokas;) | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 6:19 pm | |
| Dėl laiko, tai laikas tinkamas, bet manau, jog reiktų atskiro archyvo pamokoms. | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 6:22 pm | |
| Ir yra atskiras archyvas pamokos. Tik jis nematomas mokiniams. | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? Tr. 11 26, 2008 6:27 pm | |
| Na, tokiu atveju reikia, kad jis matytųsi ir mokiniams. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ar tinka pamokų vedimo būdas? | |
| |
|
| |
| Ar tinka pamokų vedimo būdas? | |
|