| Prašymai , pastabos | |
|
+30Sofi Marinsa Pink Smit Safety Frances Justina Jakubaitytė Sharpey Hoot Amber Tamith Joana Jonaitike DeimanteleS juste Akvilina Spaqujle Ema Summery Akvilija Tigurytė Julie Book Yumi Nakamuru Kira Styn Roberta. Sakurai Myuuki !Meidy. Madison Gil Rodhult Jadzė Peliaucka Dželi Ranlix Pieva. SpongeBob Mayumi Kurenai Magly SiRDiS Kate Morandess Akmėja Smailiskaitė Nora Diamond Dakota Jeferson 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 12:32 pm | |
| ne bet taip nesąžininga paimt ir ištrint vieną grupę. galima buvo surast būdą ir netrinant. | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:16 pm | |
| Heh..people.people.Slow down... Ar jums labai blogai naujuose bendruomenese? Tai buvo daroma,kad pamokuose dalyvautu daugiau žmonių.Jei bus dayg aktyvių ir visi lankys - grąžinsim Interlixus. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:21 pm | |
| Tave pačią perkeltų tada suprastum :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:26 pm | |
| Aha...tai gerai.Tarkim atstatom Interlixus. Okė , padarom pamokas po 2 bendruomenes iš kasrt. Dabar kaip pagalvoju vėl tuos dienynus viską tvarkyt..gaš,tada jau reikėtu pagalbos ;/ | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:29 pm | |
| Nu kam jungti po dvi. Pagalvok narių daugės ir daugės, tai į vieną pam dvejose grupėse po kokių 20 narių tai įsivaizduok ar suvaldysi??? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:32 pm | |
| Taip,suvaldysiu.NEs man pvz labai nuobodu kai pamokoje 3 asmenys sėdi. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:34 pm | |
| Daryk kaip išmanai. Tu gi šefas pas mus | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:36 pm | |
| Gal nori direktore tapti? Aš užleidžiu vietą . Arba jei nori - galim padaryti balsavimą.TEgu mokiniai išrenka. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:37 pm | |
| nesupratau??? prie ko če diderktore? aš tik sakau kad tu sprendi. Gi perkeltine prasme sakau :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:38 pm | |
| Nu tai siūlau tau pradėti viską spręsti ir tapri direktore : ) | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:39 pm | |
| aš nenoriu ja būti, aišku? :) To betrūktu, kad dėl tokio š atsiprašant susipyktumėm xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:41 pm | |
| Ne,nu tiesiog mano sprendimai visus pyktina . Jūs plepat ir varot čia kad grąžinčiau . Okė grąžinsiu,bet žiūriu niekas nenori net piršto pajudint kad padėt. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 2:43 pm | |
| O dienynas?O mokiniai?O visa kita?O tvarkaraštis? | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| |
| |
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 3:33 pm | |
| ei ei, merginos, nereik čia peštis! turiu pasiūlymą, kaip galima spręsti mažą pamokų lankančių skaičių. juk galima padaryti taip, kad po dvi grupes pamokoj sėdėtų. ir ačiū, jog gražinai interlix'us, Berge. | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 4:29 pm | |
| Berge... Thank you, kad grąžinai mus, Interlix'us | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 6:33 pm | |
| Atsiprasau, bet reikia tvarkyti mokytojus.. Neskaitant tu dienu kai buvo tvarkomas forumas, anksciau mum kokias 3-4 dienas nebuvo nei vienos pamokos ir niekas nepranese. Jau nervas ima.. Mes sedim laukiam, o cia matai ... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 6:39 pm | |
| I'm soryyy,nespėju ;/ O mokytojai..pažadu-gaus velnių | |
|
| |
juste Roboctelix
Pranešimų skaičius : 162 Age : 29 Miestas : pasimeciau
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 8:25 pm | |
| laba diena bet kartu ir... sita svetaine tikrai yra fainulka. Kadangi as esu tikrai aktyvi realiam gyvenime ir nenoriu ir negaliu issedeti vienoje vietoje (prie intiko). mano lisvalaikis yra labai itemtas ir beto tie namu darbai reliam gyvenime ir intike mane labai vargina. pries iseidama noriu parasyti kokie jus buvot tas kelias dienas nezinau as kartais noreciau sita tinklapi aplankyti paziureti kaip klasiokam sekasi jai galite is mokiniu saraso isbraukti bet palikti kaip forumo naria laukiu atsakymo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 8:28 pm | |
| | |
|
| |
DeimanteleS Futuramolix
Pranešimų skaičius : 34 Age : 27 Miestas : Kaunas Darbas : pirmokele :DD
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 8:54 pm | |
| labas vakaras direktoere as rytoj nebusiu pamokosia nes nespejus as prie buti ir man mama neleidzia prisesti prie kompiuterio visa savite ar mane ismetet is sitos mokyklos ar retai cia galiu ateiti i pamokas bet nd. galiu paruosti visaka ka reikejo ... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 9:05 pm | |
| Ne,nemesim ;] Juk lankysies ir priežastis suprantama.Beje,lankomumą panaikinom taigi pasiaišjinimų nereikia. | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 20, 2008 10:27 pm | |
| Aš dėl laikinos muzikos mokytojos.Tj va, aš visai norėčiau pabandyti.;} Ar galėčiau bent kelias pamokas pravest?;}} | |
|
| |
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos | |
| |
|
| |
| Prašymai , pastabos | |
|