| Prašymai , pastabos | |
|
+30Sofi Marinsa Pink Smit Safety Frances Justina Jakubaitytė Sharpey Hoot Amber Tamith Joana Jonaitike DeimanteleS juste Akvilina Spaqujle Ema Summery Akvilija Tigurytė Julie Book Yumi Nakamuru Kira Styn Roberta. Sakurai Myuuki !Meidy. Madison Gil Rodhult Jadzė Peliaucka Dželi Ranlix Pieva. SpongeBob Mayumi Kurenai Magly SiRDiS Kate Morandess Akmėja Smailiskaitė Nora Diamond Dakota Jeferson 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 13, 2008 6:46 pm | |
| Nežinau kur rejkia kreiptis..Bet norėčiau pabandyt Kalbinax pamokas vest..Jei neišeitų arba man būtų per sunku pasitraukčiau. | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 13, 2008 6:58 pm | |
| Na,pabandyk.Pet vis dar lieki mokine.Leidžiu tau pravesti artimiausią Kalbinax pamoką. | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 13, 2008 7:33 pm | |
| Ačiū..Taj dabar aš vesiu Tektonix'ams pamoką tajp supratau..Nes ji yra artimiausia. | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Kv. 11 13, 2008 8:41 pm | |
| *Pasibeldžia ir įeina.Uždaro duris* -Laba diena, pone direktore...Ar galėčiau Jums klausimą užduoti? Ar galima būtų įtraukti ir mano vardą į sąrašus? Kiek pastebėjau-jo nėra.Labai dėkinga būčiau! Viso gero. *Išeina paskui save uždarydama duris* | |
|
| |
Magly Roboctelix
Pranešimų skaičius : 44
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Pen. 11 14, 2008 8:55 am | |
| *Pasibeldžia ir įeina* -Labas rytas,norėjau paklausti,jeigu aš nebuvau pamokoje kaip man dabar susižinot kas buvo nd.? Gal tos pamokos skiltyje reiktų sukurti temą ND.? Ir ten galiam būtų pasižiūrėt kam kokie nd užduoti..:} Na,čia tik mano įdėja;D | |
|
| |
Pieva. Interlix
Pranešimų skaičius : 5
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Pen. 11 14, 2008 7:27 pm | |
| Dabar pravesiu visą paskaitą ir labai kvailą xD.
Visų pirmiausia- grafikos pamokos. Manęs jos visiškai nesužavėjo. Nenoriu nuliūdinti Luzmirellos, bet jai būti mokitojai yra nelabai gerai, nes jos mokymas ir pati jos patirtis yra nepakankama. Reikia surasti kokį profesionalesnį žmogų, kad ir pamokos būtų naudingo, o štai pastaroji net pusės photoshopo nemoka.
Pradžiai tiek. Tesinys bus vėliau :D | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Pen. 11 14, 2008 8:06 pm | |
| Norėčiau dėl vieno dalyko duoti pastaba.. Šiandien pirma pamoka turėjo būti Pencildraw, jos nebuvo, mokytoja nepranešė. Antra laisva. Trečia Ekobiolix, ačiū Dievui buvo. Ketvirta Grafika, o jos irgi nebuvo. Nepatinka man taip. Vakar Toxic pamokos nebuvo. Per dažnai pamokų nebūna. | |
|
| |
!Meidy. Tektonix
Pranešimų skaičius : 66 Age : 28 Miestas : Kėdainiai. Klasė : 1 klasė. Darbas : :D.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Št. 11 15, 2008 2:25 pm | |
| - Pieva. rašo:
- Dabar pravesiu visą paskaitą ir labai kvailą xD.
Visų pirmiausia- grafikos pamokos. Manęs jos visiškai nesužavėjo. Nenoriu nuliūdinti Luzmirellos, bet jai būti mokitojai yra nelabai gerai, nes jos mokymas ir pati jos patirtis yra nepakankama. Reikia surasti kokį profesionalesnį žmogų, kad ir pamokos būtų naudingo, o štai pastaroji net pusės photoshopo nemoka.
Pradžiai tiek. Tesinys bus vėliau :D Atsiprašau,gal aš galėčiau?Tikrai moku elgtis photoshop'u ;}.Ir esu patyrusi.Bet jeigu mokyčiau galėčiau būti ir mokinė ar ne?
| |
|
| |
Pieva. Interlix
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 10:55 am | |
| Aš nepradėsiu čia teisėjauti, juk jokių privilegijų neturiu, bet mano nuomonė tokia, kad kad tapti mokytoju reikia parodyti savo sugebėjimus ir juos mokėti perduoti kitiems, o ne tik sakyti "kaip aš moku". | |
|
| |
Sakurai Myuuki Interlix
Pranešimų skaičius : 125 Age : 28 Klasė : 7b ;DD Darbas : Parduotuvės "Rkiosk" pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 1:00 pm | |
| Pieva. - nemanai, kad dar per anksti šiek tiek reikšti nuomonę? Jau daugiausiai dvi pamokas tebuvo, o jau tu nori, kad būtų nereaaaliai įdomu. ;/ | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 5:45 pm | |
| - Pieva. rašo:
- Dabar pravesiu visą paskaitą ir labai kvailą xD.
Pradžiai tiek. Tesinys bus vėliau :D Jei ką aš neduodu to ką pati moku. Aš rašau tai ką randu svetainėse, pati pabandau ir jei pavyksta tai perduodu jums. Turiu 2 ps pamokų knygas ir ten yra tikrai gerų dalykų. Suprantu tavo nepasitenkinimą aš nesu "profė". ir nemanau kad tiek kurie veda pamokas kitas irgi viską moką gerai. Reikia džiaugtis, kad bent tokios yra xD | |
|
| |
Roberta. Mokytojas
Pranešimų skaičius : 45 Age : 29 Miestas : Marijampolė
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 6:01 pm | |
| Bet juk nevisada žinai ar galėsi pravest pamoką, būna,kad užtrunki kur nors ir negali. Juk begalė darbų ir be pc yra. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 6:41 pm | |
| srr labai ilgi nikai bet ka nors darykit su naujokem...tos su ilgais nicais....jos jau baigia ygryst.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Sk. 11 16, 2008 7:47 pm | |
| nu... ir mane :/ parašiau įspėjimus į pm. | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 3:35 pm | |
| Ačiū ; ] Jį kūrė ne tik Luzmirella (wasntme) | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 5:53 pm | |
| Man irgi labai patiko, gražiai atrodo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 5:55 pm | |
| Labai mielas, ryškus mokyklos interjeras. Nerealus. | |
|
| |
Pieva. Interlix
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 6:21 pm | |
| Kodėl aš futuramolix??? Buvau interlix :D | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 6:35 pm | |
| Pasiskaityk naujienų skiltyje :)) | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos Tr. 11 19, 2008 6:54 pm | |
| Tiesą sakant... Manau jog nereikėtų kaitalioti komandų... Pavyzdžiui Interlix komanda jau buvo susibendravusi, "pažinusi pasaulį"... Dabar ir vėl viskas iš pradžių... Norėčiau, kad Interlix komanda grįžtų... Tik žinau, kad niekas neatsižvelgs į tai... Tačiau juk ne aš viena to noriu... Aš noriu į Interlixus | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| |
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prašymai , pastabos | |
| |
|
| |
| Prašymai , pastabos | |
|