| Soc. Pedagogės kabinetas. | |
|
+17Dakota Jeferson Safety Frances Pink Smit Pepe Jadzė Peliaucka Ugnė Dželi Ranlix Julie Book Akvilija Tigurytė !Meidy. Drugelis Mayumi Kurenai Magly Rony Keill Akmėja Smailiskaitė Yankee Nora Diamond 21 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Rony Keill Roboctelix
Pranešimų skaičius : 259 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 7:24 pm | |
| Pepe nuo manes sąsiuvini nukopijavo net parasas liko mano !!! | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 8:49 pm | |
| Pasiteisinimas. Šiandien negalėjau dalyvaut geografijos pamokoje,nes turėjau išvažiuot pas puseserę. | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 9:36 pm | |
| Gerai. Atsižvelgsiu į jūsų pasiteisinimus. ;] | |
|
| |
Magly Roboctelix
Pranešimų skaičius : 44
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 8:32 am | |
| Aš nedalyvavau vakar visose pamokose nes buvo begalė ND ir mama neleido prie pc : // | |
|
| |
Ugnė Tektonix
Pranešimų skaičius : 10
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 1:09 pm | |
| Taigi sian nebusiu pamokose nes isvarau | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 2:01 pm | |
| Pateisinta bus viskas. Tik praneškite savo auklėtojoms. ;] Nes jos žymi lankomumą. ;] | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 2:41 pm | |
| -Pone, Socialine...Aš šiandien galiu nespėti į pirmąją pamoką (man ačiū, Dievui, laisva) ...Auklėtojai Yankee'y pasakysiu...Būtinai! | |
|
| |
!Meidy. Tektonix
Pranešimų skaičius : 66 Age : 28 Miestas : Kėdainiai. Klasė : 1 klasė. Darbas : :D.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 4:51 pm | |
| -Auklėjotoja,(Soc. Pedagoge.) Aš nežinau ar būsiu šiandien visose pamokose.Nes gi nevisada prie pc sėdžiu. | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 8:18 pm | |
| -Laba diena.Šiandien negalėjau dalyvaut pamokose nes buvo pradingęs internetas ir tik dabar atsirado. | |
|
| |
Pepe Roboctelix
Pranešimų skaičius : 94 Age : 29 Miestas : Šiauliukai Klasė : 1 klasė Darbas : ;)
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 11, 2008 9:39 pm | |
| -Laba diena. Šiandien negalėjau dalyvauti pamokose , nes tvarkė kompą . | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Kv. 11 13, 2008 2:58 pm | |
| *Įeina ir uždaro duris* -Labas vakaras.Aš šiandien TIKRIAUSIAI nedalyvausiu pamokose, nes man dainavimas, tarp kitko ir rytoj galiu nespėti į pirmą pamoką-man ekskursija, o grįšiu 17,00 h. Viso Gero! *Išeina, uždaro duris* | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Kv. 11 13, 2008 3:12 pm | |
| -Laba diena.Šiandien negalėsiu dalyvauti 1,2 ir galbūt 3 pamokoje,nes einu pas dantistę.;SS | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Kv. 11 13, 2008 6:24 pm | |
| Manęs nebuvo pirmoj nes buvau labai užsiėmusi. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Kv. 11 13, 2008 6:24 pm | |
| Aišku. Būtinai parašykit pas direktorę į pasiteisinimų temą ;] | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pen. 11 21, 2008 8:55 pm | |
| labadiena atidaro duis ir uždaro atsisėda ant kedės ir sako -LOabadieną aš nevisalaiką galėsiu prie pc sedįt turiu mažą 5 metų sesę tai kartais mėgsta pasedėd bėja būbna daug namų darbų ir musizikos mokyklos namų darbų | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Št. 11 22, 2008 9:19 am | |
| Aišku aišku. Tai tikrai suprantama ypač man xD | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Št. 11 22, 2008 10:35 am | |
| visais antradieneis suspėsiu bevek į 3 pamoką nes lankau burelį iki 18:20 | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Št. 11 22, 2008 2:00 pm | |
| Safety atnešė raštelį:
"Atsiprašau,kad nebuvau dvejuose pamokuose.Asmeninės problemos." | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 24, 2008 4:05 pm | |
| *RuTi perskaito raštelį* Pateisinta.
| |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 25, 2008 5:10 pm | |
| mane berniukai sulaužė man koja | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 25, 2008 6:03 pm | |
| Pink - baik su tokiom nesąmonė. Tavo koja veikut sveikutėlė.Nori nuo pamokų nusimuilint a? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 25, 2008 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 25, 2008 6:07 pm | |
| ne aš vistiek eičiau į mokyklą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 25, 2008 6:08 pm | |
| Na jeigu būtų koja sulaužyta, tu seniai būtai ligoninėj panelyt. | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Antr. 11 25, 2008 6:10 pm | |
| gerai nesupratau niekas neateiną į vieną tokią pamoką tik aš vieną nors jau matom tuoj pamoka baisis | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. | |
| |
|
| |
| Soc. Pedagogės kabinetas. | |
|