| Soc. Pedagogės kabinetas. | |
|
+17Dakota Jeferson Safety Frances Pink Smit Pepe Jadzė Peliaucka Ugnė Dželi Ranlix Julie Book Akvilija Tigurytė !Meidy. Drugelis Mayumi Kurenai Magly Rony Keill Akmėja Smailiskaitė Yankee Nora Diamond 21 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Soc. Pedagogės kabinetas. Št. 11 08, 2008 7:02 pm | |
| Kas nors nuskriaudė, pravardžiavosi, naikino tavo asmeninius daiktus? Kreipkitės čia. Mano kabinete atsidurs visi blogiukai. Niekas nepraspruks. Taip pat čioa atsidurs ir tie kurie nelanko pamokų. Nebūsit atleisti nuo bausmių. Jeigu taip tęsis toliau bus vedimas pas direktorę, pasiaiškinimo rašymas ir pnš. Tad nenusikalskit!
Soc. Pedagogė RuTi | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 6:34 pm | |
| Laba diena. Man mokytoja Yankee pakišo koją ir aš trečią syk avirtau, skydau kolidoriumi ir galiausiai tėškiausi į sieną. Noriu, kad jai sumažintumėt algą. Va taip va. |
|
| |
Yankee Mokytojas
Pranešimų skaičius : 104 Age : 30
| |
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 6:38 pm | |
| Yankee Mokytojas Temos pavadinimas: Re: Mokyklos atidarymo šventė Today at 6:27 pm
-------------------------------------------------------------------------------- *pakiša Guru koją ir kartojasi istorija su sesele*
Va, įrodymai >.> |
|
| |
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 6:38 pm | |
| *Nustemba* - Ei. Šeimynines problemas spręsti čia ne vieta. Mokytoja Yankee nedarykit nusižengimų. xDD | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 6:42 pm | |
| MetalGuru pavogė iš manęs saldainius | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 6:58 pm | |
| *Supyksta* - Guru! Pirma diena mokykloj ir jau saldainius atiminėji? Nenorėk, kad liepčiau 50 žodžių rašinėlį parašyt! *Nusijuokia*
Paskutinį kartą redagavo RuTi, Sk. 11 09, 2008 7:58 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 7:33 pm | |
| Atleiskit atleiskit. Kai yankee pakišo koją ir griuvau tikriausiai galvą susitrenkiau ^^ |
|
| |
Rony Keill Roboctelix
Pranešimų skaičius : 259 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 7:45 pm | |
| *tilai aidamas koridoriumi pamaciau Soc.Pedagogė kabineta atidariau duris ir pasakiau* labadiena as noreciau paklausti del tvarkarascio gal galetumete ketvirdaienio prima pamoka laisva padaryti tada suspeciau i visas pamokas | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 7:58 pm | |
| Deja dyfon, šį kartą tvarkaraščius sudariau ne aš. Manau nieko jeigu neateisi atliksi darbus vėliau. Svarbu turėsi pasiteisinimą. | |
|
| |
Rony Keill Roboctelix
Pranešimų skaičius : 259 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 8:01 pm | |
| na taip bet kekviena ketvirdaieni i countmatix nespesiu bet gal ir prisijungsiu ne is namu ;) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 8:12 pm | |
| Na tai ką padarysi. Pasiskaitysi ką veikėm pamokoj ir išmoksi manau ;] | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Sk. 11 09, 2008 9:42 pm | |
| šošialine,man metalgulū išmūšė danty.kai vilto pel kolidolių.kaip aš dabal dilbsiu? (kūkčioja į metalguru bliuskę)
|
|
| |
Magly Roboctelix
Pranešimų skaičius : 44
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 11:44 am | |
| Aš galim sakyt į pamokas ateit galėsiu tik trečiadienį ir ketvirtadienį.. Nes man antra pamaina,aš grįžtu tik 19h o poto mama dar prie pc neduoda. Taigi mokysiuos akivazidžiai tikriausiai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 4:45 pm | |
| Na ką padarysi. Daug kam būna tokių problemų. Manau tu sugebėsi išmokti iš temų, o jeigu kas aš ir kiti mokytojai visada pagelbėsim ;] | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 4:51 pm | |
| ;_; šiandien muzikos pamokoje galėsiu pabūti tik 10-15 minučių,reikia išeiti man>.< Tik dabar pati sužinojau...;//Nenorėjau,kad taip išeitų... Labai atsiprašau muzikos mokytojos ir direktorės.;_:
| |
|
| |
Drugelis Interlix
Pranešimų skaičius : 75 Age : 27 Klasė : Pirmokėlė
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 5:10 pm | |
| Nezinau ar siandien galesiu buti antroje pamokoje , esu ne savo namuose , tai reikes vaziuoti namo. Trecioje turbut dalyvausiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 5:17 pm | |
| Gerai aišku. Svarbu pasisakot ir bus pateisinta. | |
|
| |
!Meidy. Tektonix
Pranešimų skaičius : 66 Age : 28 Miestas : Kėdainiai. Klasė : 1 klasė. Darbas : :D.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 6:41 pm | |
| -Atsiprašau aš nevisose pamokose būsiu.Visgi ne visą laiką aš prie pc sėdžiu... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 6:48 pm | |
| Taip taip. Tik po to pranešk kokiose nebuvai, kad pateisintume ;] | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 6:58 pm | |
| Deja, bet nesuspėjau į Countmatix pamoką. | |
|
| |
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 7:00 pm | |
| Aš galiu negalėti išbūti visose pamokose. ;/ | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 7:03 pm | |
| Akvile, bet atsiuntei testuką ir dar jeigu gali padaryk namų darbus. Nieko tokio. Guka suprantu. Galiu ir aš pati negalėti. Juk ems visi esam žmonės ir visada nesėdim prie pc ;] | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. Pir. 11 10, 2008 7:16 pm | |
| Neatėjau į pirmas dvi pamokas, nes neseniai grįžau, o ryt fizikos kontras. Turėjau pasimokyt. ;} |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas. | |
| |
|
| |
| Soc. Pedagogės kabinetas. | |
|