Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Soc. Pedagogės kabinetas.

Go down 
+17
Dakota Jeferson
Safety Frances
Pink Smit
Pepe
Jadzė Peliaucka
Ugnė
Dželi Ranlix
Julie Book
Akvilija Tigurytė
!Meidy.
Drugelis
Mayumi Kurenai
Magly
Rony Keill
Akmėja Smailiskaitė
Yankee
Nora Diamond
21 posters
Pereiti prie : 1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

Pranešimų skaičius : 415
Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja

Soc. Pedagogės kabinetas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeŠt. 11 08, 2008 7:02 pm

Kas nors nuskriaudė, pravardžiavosi, naikino tavo asmeninius daiktus? Kreipkitės čia. Mano kabinete atsidurs visi blogiukai. Niekas nepraspruks. Taip pat čioa atsidurs ir tie kurie nelanko pamokų. Nebūsit atleisti nuo bausmių. Jeigu taip tęsis toliau bus vedimas pas direktorę, pasiaiškinimo rašymas ir pnš. Tad nenusikalskit!

Soc. Pedagogė RuTi
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 6:34 pm

Laba diena. smile

Man mokytoja Yankee pakišo koją ir aš trečią syk avirtau, skydau kolidoriumi ir galiausiai tėškiausi į sieną. Noriu, kad jai sumažintumėt algą. Va taip va. aaa
Atgal į viršų Go down
Yankee
Mokytojas
Mokytojas
Yankee

Female
Pranešimų skaičius : 104

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 6:36 pm

MELAS!!!!
Tu kai grįši namo, dukrele.. durnius
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 6:38 pm

Yankee
Mokytojas
Temos pavadinimas: Re: Mokyklos atidarymo šventė Today at 6:27 pm

--------------------------------------------------------------------------------

*pakiša Guru koją ir kartojasi istorija su sesele*

Va, įrodymai >.>
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 6:38 pm

*Nustemba*
- Ei. Šeimynines problemas spręsti čia ne vieta. Mokytoja Yankee nedarykit nusižengimų. xDD
Atgal į viršų Go down
Akmėja Smailiskaitė
Roboctelix
Roboctelix
Akmėja Smailiskaitė

Female
Pranešimų skaičius : 300
Klasė : Antrokėlė
Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 6:42 pm

MetalGuru pavogė iš manęs saldainius crying
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 6:58 pm

*Supyksta*
- Guru! Pirma diena mokykloj ir jau saldainius atiminėji? Nenorėk, kad liepčiau 50 žodžių rašinėlį parašyt!
*Nusijuokia*

Paskutinį kartą redagavo RuTi, Sk. 11 09, 2008 7:58 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 7:33 pm

Atleiskit atleiskit. Kai yankee pakišo koją ir griuvau tikriausiai galvą susitrenkiau ^^
Atgal į viršų Go down
Rony Keill
Roboctelix
Roboctelix
Rony Keill

Male
Pranešimų skaičius : 259
Klasė : Pirma
Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 7:45 pm

*tilai aidamas koridoriumi pamaciau Soc.Pedagogė kabineta atidariau duris ir pasakiau* labadiena as noreciau paklausti del tvarkarascio gal galetumete ketvirdaienio prima pamoka laisva padaryti tada suspeciau i visas pamokas ;(
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 7:58 pm

Deja dyfon, šį kartą tvarkaraščius sudariau ne aš. Manau nieko jeigu neateisi atliksi darbus vėliau. Svarbu turėsi pasiteisinimą.
Atgal į viršų Go down
Rony Keill
Roboctelix
Roboctelix
Rony Keill

Male
Pranešimų skaičius : 259
Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 8:01 pm

na taip bet kekviena ketvirdaieni i countmatix nespesiu bet gal ir prisijungsiu ne is namu ;)
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 8:12 pm

Na tai ką padarysi. Pasiskaitysi ką veikėm pamokoj ir išmoksi manau ;]
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 9:42 pm

šošialine,man metalgulū išmūšė danty.kai vilto pel kolidolių.kaip aš dabal dilbsiu? (kūkčioja į metalguru bliuskę)
Atgal į viršų Go down
Magly
Roboctelix
Roboctelix
Magly

Pranešimų skaičius : 44

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 11:44 am

Aš galim sakyt į pamokas ateit galėsiu tik trečiadienį ir ketvirtadienį.. think
Nes man antra pamaina,aš grįžtu tik 19h o poto mama dar prie pc neduoda. durnius
Taigi mokysiuos akivazidžiai tikriausiai. ačiū
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 4:45 pm

Na ką padarysi. Daug kam būna tokių problemų. Manau tu sugebėsi išmokti iš temų, o jeigu kas aš ir kiti mokytojai visada pagelbėsim ;]
Atgal į viršų Go down
Mayumi Kurenai
Mokytojas
Mokytojas
Mayumi Kurenai

Female
Pranešimų skaičius : 320
Klasė : Pirmokė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 4:51 pm

;_; šiandien muzikos pamokoje galėsiu pabūti tik 10-15 minučių,reikia išeiti man>.<
Tik dabar pati sužinojau...;//Nenorėjau,kad taip išeitų...
Labai atsiprašau muzikos mokytojos ir direktorės.;_:

Atgal į viršų Go down
Drugelis
Interlix
Interlix
Drugelis

Female
Pranešimų skaičius : 75
Klasė : Pirmokėlė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 5:10 pm

Nezinau ar siandien galesiu buti antroje pamokoje , esu ne savo namuose , tai reikes vaziuoti namo. Trecioje turbut dalyvausiu.
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 5:17 pm

Gerai aišku. Svarbu pasisakot ir bus pateisinta.
Atgal į viršų Go down
!Meidy.
Tektonix
Tektonix
!Meidy.

Female
Pranešimų skaičius : 66
Klasė : 1 klasė.
Darbas : :D.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 6:41 pm

-Atsiprašau aš nevisose pamokose būsiu.Visgi ne visą laiką aš prie pc sėdžiu...
Atgal į viršų Go down
http://tuiras.bigforumlive.com
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 6:48 pm

Taip taip. Tik po to pranešk kokiose nebuvai, kad pateisintume ;]
Atgal į viršų Go down
Akvilija Tigurytė
Futuramolix
Futuramolix
Akvilija Tigurytė

Pranešimų skaičius : 92
Darbas : Vaistinės darbuotoja.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 6:58 pm

Deja, bet nesuspėjau į Countmatix pamoką.
Atgal į viršų Go down
Julie Book
Bibliotekininkė
Bibliotekininkė
Julie Book

Female
Pranešimų skaičius : 235
Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 7:00 pm

Aš galiu negalėti išbūti visose pamokose. ;/
Atgal į viršų Go down
Nora Diamond
Soc.Pedagogė
Soc.Pedagogė
Nora Diamond

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 7:03 pm

Akvile, bet atsiuntei testuką ir dar jeigu gali padaryk namų darbus. Nieko tokio.
Guka suprantu. Galiu ir aš pati negalėti. Juk ems visi esam žmonės ir visada nesėdim prie pc ;]
Atgal į viršų Go down
Akvilija Tigurytė
Futuramolix
Futuramolix
Akvilija Tigurytė

Pranešimų skaičius : 92
Darbas : Vaistinės darbuotoja.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 7:04 pm

Ir n.d jau padaryti :)
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitimePir. 11 10, 2008 7:16 pm

Neatėjau į pirmas dvi pamokas, nes neseniai grįžau, o ryt fizikos kontras. Turėjau pasimokyt. ;}
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Soc. Pedagogės kabinetas.   Soc. Pedagogės kabinetas. Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Soc. Pedagogės kabinetas.
Atgal į viršų 
Puslapis 13Pereiti prie : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Kojų prižiūros kabinetas