| Ieškoma. | |
|
+9Julie Book Andie Cheals Akmėja Smailiskaitė Amber Tamith Safety Frances Akvilija Tigurytė Kate Morandess Sakurai Myuuki Nora Diamond 13 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:23 am | |
| Tada kol kas dirbsiu "Maximos" kavos, arbatos ir prieskonių ir saldumynų skyriuose ;) | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:24 am | |
| ok aš tada jamu žaislų ir papuošimų skyrių (kalėdiniai žaislai ir t.t.) | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:25 am | |
| Tiesa gerai, kad priminei Kate. Imk ;] Amber okey ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:27 am | |
| O jos irgi jau po du darbus turi <.< | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:27 am | |
| - Nora Diamond rašo:
- Tiesa gerai, kad priminei Kate. Imk ;]
Amber okey ;] Kiek algos gausiu už šį darbą dvejuose skyriuose? | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:31 am | |
| Vienas skyrius 50 pnx ir dar už tai ką nupirko. Safety sakau išsirinkt gali du ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:32 am | |
| Gyvūnų prekių ir Drabužių | |
|
| |
| |
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:36 am | |
| Aš db žiūriu norm drabužių. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:37 am | |
| - Nora Diamond rašo:
- Vienas skyrius 50 pnx ir dar už tai ką nupirko.
Safety sakau išsirinkt gali du ;] Kaip suprast už tai ką nupirko? | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:38 am | |
| Aš šiaip dabar ne namie, Klaipėdoj esu. Tai jeigu leis man dar pasėsėt prie kompiuterio padarysiu skyrių, o jei ne tai grįžus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:39 am | |
| Na pvz nusipirko iš tavęs kokį drabužį kuris kainavo 10 pnx tai tu jį prisipliusuoji. | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 12:07 pm | |
| Noriu darzoviu ir vaisiu.. Kiek dar darbu galiu turet? | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 12:09 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 12:16 pm | |
| Akmėja - parašyta galima iki 6 skyrių. Bet kadangi turi darbą tai gali 4. | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 12:20 pm | |
| Tai galiu darzoviu ir vaisu? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 12:46 pm | |
| | |
|
| |
Andie Cheals Tektonix
Pranešimų skaičius : 3 Age : 30 Klasė : Pirma.
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 2:15 pm | |
| Gal galiu dirbt maximos higienos skyriuje? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 3:20 pm | |
| - Nora Diamond rašo:
- Kas dirba vieną - gali antrą.
Sakurai ir Kate dirbkit kartu. Kaip tik dvi darbuotojos. Pasidalinkit skyriais ;]
Akvilija - vieną dirbi gal užtektų dar vieno? Manau išsirink ;] Taigi vaistinės jau nebėra :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 3:22 pm | |
| Am aišku. Tai kuo nori būti? | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 3:24 pm | |
| - Akvilija Tigurytė rašo:
- Nora Diamond rašo:
- Šiuo metu esantys darbai:
1) Kanceliarinių prekių parduotuvės "Auksinė Raštinė", švietimo skyriaus darbuotojo. - Jums reikės šviesti klientų atneštus lapus [nespalvotai]. Sumą užsidėsite patys. Alga: 400 pnx per savaitę.
2) Gėlių parduotuvės "Flowerex" puokščių gamintojo, pardavėjo. - Jums reikės dėti konkrečių puokščių foto [nesulipintos kelios] ir jas pardavinėti, bei atsiliepti į užsakymus. Alga: 450 pnx per savaitę.
Kol kas tiek ;] Noriu šitų dviejų :)) Tai abu šiuos :] Vistiek jie lengvi :) Tikrai suspėsiu :} | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 3:30 pm | |
| Em, bet jie jau paimti. Safety dirba. | |
|
| |
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 3:40 pm | |
| Aš norėčiau dažų skyriuje, jeigu galima. Tik kokie dažai? Ar sienų, ar guašai visokie? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 4:24 pm | |
| Ech nebaigiau. Turėjau omenį mokyklines prekes ;] | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. | |
| |
|
| |
| Ieškoma. | |
|