| Ieškoma. | |
|
+9Julie Book Andie Cheals Akmėja Smailiskaitė Amber Tamith Safety Frances Akvilija Tigurytė Kate Morandess Sakurai Myuuki Nora Diamond 13 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Ieškoma. Pen. 11 28, 2008 9:34 pm | |
| Šiuo metu esantys darbai:
1) Grožio salono masažuotojo. - Jums reikės klientą masažuoti pagal visus žinomus būdus. Galit sudaryti savą meniu ir iš jo klientai galės rinktis. Alga: 500 pnx per savaitę.
2) Prekybos centro "Maxima" pardavėjų:
*daržovių ir vaisių; *mėsos ir žuvies;
*saldumynų;
*kavos, arbatos ir prieskonių;
*alkoholinių ir paprastų gėrimų;
*higienos;
*gyvūnų prekių; *drabužių; *šaldytų produktų;
*pieno produktų; *duonos gaminių;
*mokyklinių prekių;
*žaislų;
*papuošimų; *įvairių daiktų skyrių.
Vienas žmogus gali turėt iki 6 skyrių.
Vieno skyriaus alga: 50 pnx per savaitę.
Kol kas tiek ;]
Paskutinį kartą redagavo Nora Diamond, Sk. 11 30, 2008 4:24 pm. Redaguota 9 kartus(ų) | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 12:41 pm | |
| 3) Spaudos prekių parduotuvės "Rkiosk" pardavėjų [x2] - Turėsit pardavinėti įvairias spaudos prekes. Alga: 650 pnx per savaitę.
Paskutinį kartą redagavo Nora Diamond, Št. 11 29, 2008 6:54 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sakurai Myuuki Interlix
Pranešimų skaičius : 125 Age : 28 Klasė : 7b ;DD Darbas : Parduotuvės "Rkiosk" pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 12:44 pm | |
| - Nora Diamond rašo:
- 3) Spaudos prekių parduotuvės "Rkiosk" pardavėjų [x2]
- Turėsit pardavinėti įvairias spaudos prekes. Alga: 650 pnx per savaitę. Aš norėčiau. :}}} O galima, jeigu jau dirbu kitur?;/ | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 12:59 pm | |
| - Nora Diamond rašo:
- 3) Spaudos prekių parduotuvės "Rkiosk" pardavėjų [x2]
- Turėsit pardavinėti įvairias spaudos prekes. Alga: 650 pnx per savaitę. Aš norėčiau :) | |
|
| |
Akvilija Tigurytė Futuramolix
Pranešimų skaičius : 92 Klasė : Pirma Darbas : Vaistinės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 1:22 pm | |
| - Nora Diamond rašo:
- Šiuo metu esantys darbai:
1) Kanceliarinių prekių parduotuvės "Auksinė Raštinė", švietimo skyriaus darbuotojo. - Jums reikės šviesti klientų atneštus lapus [nespalvotai]. Sumą užsidėsite patys. Alga: 400 pnx per savaitę.
2) Gėlių parduotuvės "Flowerex" puokščių gamintojo, pardavėjo. - Jums reikės dėti konkrečių puokščių foto [nesulipintos kelios] ir jas pardavinėti, bei atsiliepti į užsakymus. Alga: 450 pnx per savaitę.
Kol kas tiek ;] Noriu šitų dviejų :)) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 1:29 pm | |
| Kas dirba vieną - gali antrą.
Sakurai ir Kate dirbkit kartu. Kaip tik dvi darbuotojos. Pasidalinkit skyriais ;]
Akvilija - vieną dirbi gal užtektų dar vieno? Manau išsirink ;] | |
|
| |
Sakurai Myuuki Interlix
Pranešimų skaičius : 125 Age : 28 Klasė : 7b ;DD Darbas : Parduotuvės "Rkiosk" pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 1:29 pm | |
| Okey. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 1:33 pm | |
| Gerai. Priimt. Gali eit tvarkytis. Beje koks tavo pirmas darbas? | |
|
| |
Sakurai Myuuki Interlix
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 1:57 pm | |
| H&M drabužių krautuvėlėje. ;D | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 4:16 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 6:54 pm | |
| Kur nori. Rinkis iš pirmų trijų ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 7:00 pm | |
| - Nora Diamond rašo:
- Šiuo metu esantys darbai:
1) Kanceliarinių prekių parduotuvės "Auksinė Raštinė", švietimo skyriaus darbuotojo. - Jums reikės šviesti klientų atneštus lapus [nespalvotai]. Sumą užsidėsite patys. Alga: 400 pnx per savaitę.
2) Gėlių parduotuvės "Flowerex" puokščių gamintojo, pardavėjo. - Jums reikės dėti konkrečių puokščių foto [nesulipintos kelios] ir jas pardavinėti, bei atsiliepti į užsakymus. Alga: 450 pnx per savaitę.
3) Grožio salono masažuotojo. - Jums reikės klientą masažuoti pagal visus žinomus būdus. Galit sudaryti savą meniu ir iš jo klientai galės rinktis. Alga: 500 pnx per savaitę.
Kol kas tiek ;] Tik,kad kaip man jas galima bus silipint? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 7:01 pm | |
| Tu čia apie puokštes? Nežinau pati galvok. Gali ieškot tiesiog puokščių ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 7:19 pm | |
| Aš jau žinau.Tai galiu abu? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 7:45 pm | |
| Na gali. Jeigu nieko nedirbi. Jeigu jau kur dirbti, tai tik vieną darbą ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 7:46 pm | |
| Niekur,nes kitur jau yra | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Št. 11 29, 2008 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:06 am | |
| O būtų galima ir Maximos drabužių skyriaus? Visgi nieko ten daug nėr | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| |
| |
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:10 am | |
| Aš dirbu "ZoZoo" parduotuvėj. Galėčiau dar dirbt vienam ar dviejuose "Maximos" skyriuose? | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:11 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:11 am | |
| Safety - na nežinau. Gal leiskim pradžiai kitiems pasirinkti, o jeigu nebus daug norinčių galėsi ;] Amber - žinoma gali. Gali ir daugiau nei dviejuose ;] | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:12 am | |
| Aš noriu irgi maximoj padirbėti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:21 am | |
| Šiaip jūs abi turit po du darbus. Galit išsirinkt po du skyrius ;] | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. Sk. 11 30, 2008 11:22 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ieškoma. | |
| |
|
| |
| Ieškoma. | |
|