| Virtuvės baldai. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 3:44 pm | |
|
Paskutinį kartą redagavo RuTi, Pir. 11 24, 2008 7:35 pm. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:10 pm | |
| Pirmąsias sienas,baldų komplektėlį už 230,virtuvės prietaisus už 700,skrudintivą,lėkštes ant lentynėlės,šiukšledėžę,kavos su puodeliais,lempą,pirmąjį langą. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:19 pm | |
| Būtų 1552 pnx. Bet dabar 25% nuolaida. Suma: 1164 pnx. Kambarys bus pristatytas į PM. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:20 pm | |
| Dievulėliau mano brangus tiek daug išleidžiu?Nu bet dzin lauksiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:27 pm | |
| Na taip. Bet atsitiko problema, kad su tom pirmom sienom nepavyksta padaryti virtuvės. Todėl aš tau uždėjau kitas. Bet už manom klaidą suma krenta iki 1000 pnx ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:36 pm | |
| Aš dievinu šia virtuvę :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:37 pm | |
| Ačiū. Malonu tai girdėti. Smagaus gyvenimo ir virimo joje. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:37 pm | |
| Geresnės nieks negaus | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvės baldai. | |
| |
|
| |
| Virtuvės baldai. | |
|