| Svetainės baldai. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Svetainės baldai. Sk. 11 23, 2008 10:16 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 7:39 pm | |
| Kiek kainuotų toks kambarys kaip pavyzdyje? | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 8:45 pm | |
| Pavyzdžio kambarys - 500 pnx. Netrukus bus daugiau pavyzdžių kuriuos bus galima pirkti ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 8:56 pm | |
| Ir ten kaip miegamasis ar ne?Nes lova dvigulė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 9:01 pm | |
| Na taip. Ten tiesiog dariau kaip pavyzdį, bet galėčiau užsakyti šį komplektą, jeigu nori. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 9:07 pm | |
| Gerai. O atrodo turim dar čia vieną. Tai jeigu nori pirk dabar. Bus 500 pnx. Bet parduosiu už 450 pnx. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. Pir. 11 24, 2008 9:08 pm | |
| Ačiū...Tu nuostabi | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Svetainės baldai. | |
| |
|
| |
| Svetainės baldai. | |
|