| Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 03, 2008 8:51 pm | |
| Nors neturiu paukščiuko, bet man 3 ženkliuką ;] | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 3:19 pm | |
| Kai isigysite paukštelį šios kortelės bus aktyvuotos jūsų vardu Bus dešimt potix'u | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 4:04 pm | |
| *Įeina ir apžiūrinėja paukščius* -Hmm...Įdomūs, sakykit, o kiek kartų reikėtų keisti kraiką per dieną? | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 4:06 pm | |
| Nejuokaukit mūsų parduotuvėje kraikai universalūs užtenka į savaitę karta pakeisti ir viskas jokio kvapo ir paukšteliui gerai | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 4:11 pm | |
| *Apsidžiaugia* -O tai labai gerai, nes kai būnu darbe negaliu pakeisti, tai tada palaukit truputėlį, apsižiūrėsiu ir kažką pirksiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 4:17 pm | |
| *Dar kartą apžiūri* -Taip, taip, taip...Norėčiau: 1 patinėlio auksaspalvio ar kokio ten, žodžiu pačio pirmo. Kraiko Vitaminizuoto maisto paukščiams Narvo pamiršau pavadinimą atleiskit, bet tikriausiai iš n. siuntos 1.Su visais priedais.
Tai kiek bus? | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 4:32 pm | |
| Auksaspalvė kanarėlė (patinėlis): 250 pntx Paladjo narvelis: 180 pntx Vitaminizuotas maistas kanarėlėms: 100 pntx Žaislas(varpelis): 30 pntx Lesyklėlė: 60 pntx Gertuvę: 25 pntx Kraikas: 100pntx ___________________________________________ Išviso: 745 pontixai
Siūlau įsigyti nuolaidų kortelę ji kainuoja tik dešimt pontixu | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 7:32 pm | |
| Na paiimsiu ir nuolaidų kortelę- trečiąją. *Paduoda pinigus* -Štai 755 pntx. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 04, 2008 7:46 pm | |
| Ačiū jums gero vakaro. Beja Čia jums dovanų | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pen. 12 05, 2008 11:36 am | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| |
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Antr. 12 09, 2008 5:49 pm | |
| Ir kiek tas povas kainuoja? :D | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 10, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 10, 2008 3:40 pm | |
| Ir gal nuotrauku? | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 11, 2008 2:58 pm | |
| Nuotraukos matosi reklamos stende | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 11, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 11, 2008 5:01 pm | |
| gerai ir iškart išsirinkite prekių už 500 pontixu | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Kv. 12 11, 2008 5:04 pm | |
| Kraiko,dvynukus,paladio narvelį su visais raikiamais dalykais,taip pat žaidimų aikštelę. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 12 22, 2008 2:01 pm | |
| Dvynukai (abudu) 400 Paladjo narvelis 150 Žaidimų akštelė 90 Kraikas 100 Narvelio priedai 60+25 ____________________________ 825 pontx'ų | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 12 22, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia | |
| |
|
| |
| Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia | |
|