| Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 11 24, 2008 2:50 pm | |
| PaukščiaiKanarėlės Auksaspalvė kanarėlė labai draugiška ir klusni Kiekis: 2patinėliai kaina:250 pontix'u Mėlingalvė kanarėlė labai priraiši prie šeimos narių Kiekis: 1patinėlis ir 1patelė Kaina:300 pontix'u Visos kanarėlės gyvena 5-9 metus ___________________________________________________________________________ Papūgėlės Australijos karališkoji papūgėlė išdidi ir labai grakšti Kiekis: 1patinėlis ir 1patelė kaina: 400 pontix'u Papūgėlė riketa labai žaisminga ir ne reikli Kiekis: 2patinėliai ir 2patelės Kaina:350 pontix'u Japoniškoji papūgėlė Kiekis:1patelė Kaina:450 pontix'u Nauja siuntaNimfa Kiekis: 1patinelis kaina: 200 pontix'u Dvynukai Kiekis: 1 patelė 1 patinėlis Kaina: 200 pontix'u Australijos kukuotoja (galima išmokyti kalbėti iki dešimties žodžių) Kiekis: 3 patelės ir 2 patinėliai Kaina:300 pontix'u visos papūgos gyvena 6-10 metų________________________________________________________________________ Narveliai Didysis karališkasis narvas (priedai perkami atskirai) Kaina:200 pontix'u Kiekis:1narvas Paprastasis narvelis (priedai perkami atskirai) Kiekis: 4narvai Kaina: 150 pontix'u Kelioninis narvelis Kiekis: 5 narveliai Kaina: 150 pontix'u Nauja siuntaPaladio narvelis tinka kanarėlėms ir papūgoms Kaina:150 pontix'u Kiekis: 3 vnt (parduodamas tik su laktomis visa kita reikia pirkti atskirai) Japoniško stiliaus narvelis Kaina: 160 pontix'u Kiekis: 3 vnt. (parduodamas tik su laktomis visa kita reikia pirkti atskirai) ________________________________________________________________________ Maistas Vitaminizuotas maistas papūgoms Kiekis:2 pakuotės Kaina: 100 pontix'u Užtenka mėnesiui Vitaminizuotas maistas kanarėlėms Kaina:100 pontix'u Kiekis: 3 pakuotės Užtenka mėnesiui __________________________________________________________________________ Žaislai Draugė papugėlė Kiekis: 3 vnt. Kaina:50 pontix'u Varpelis Kiekis:2 vnt. Kaina:30 pontix'u supuklės Kiekis: 4vnt. Kaina: 35 pontix'ai Nauja siuntaŽaidimų aikštelė Kiekis:3 vnt. Kaina: 90 pontix'u Išlankstoma kalta Kiekis: 7 vnt. Kaina: 50 pontix'u __________________________________________________________________________ Kita Lesyklėlė Kiekis:6vnt. kaina: 60 pontix'u Gertuvėlė Kaina: 25 pontix'ai Kiekis: 7 vnt. Skanėstas paukščiams Kaina:25 pontix'ai Kiekis: 9 vnt. Užteks savaitei Nauja siuntaKraikas sugerentis kvapą Kaina: 100 pontix'u Kiekis: 5 vnt. Užtenka mėnesiui laiko Kanarėlių skanėstas Kaina: 25 pontix'ai Kiekis: 5 vnt. Užtenka savaitei _______________________________________________________________________ Jeigu turite klausimų, pasiūlymų ar tiesio norite užsisakyti reta paukšty rašykite man į PM parduotuvės naujas skirius laukia klijentų
Paskutinį kartą redagavo Lyra Extrey, Št. 11 29, 2008 5:12 pm. Redaguota 4 kartus(ų) | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 11 24, 2008 5:11 pm | |
| Su nuolaidų kortelėmis 10% nuolaida visoms prekėmsSkubėkite nuolaidų laikas ribotas __________________________________________ Visoms papūgoms 15% Nuolaida ____________________________________________ Linksmų Kalėdų
Paskutinį kartą redagavo Lyra Extrey, Kv. 12 04, 2008 7:50 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 11 24, 2008 6:08 pm | |
| noreciau pirkti pirma kanarele,paprasta narveli ir kanarelems maisto ;}(1) | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 11 24, 2008 6:21 pm | |
| 270 pontix'ai svaikinu tu pirma nusipirkai siame skyriuje gero auginimo | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 11 24, 2008 6:24 pm | |
| -Stai 270 pointixu *Paduoda pointixus* -Aciu labai norejau auginti pauksteli manau kad man patiks ;] viso gero! | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Pir. 11 24, 2008 6:51 pm | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Antr. 11 25, 2008 1:23 pm | |
| - eglesimse rašo:
- -Stai 270 pointixu
*Paduoda pointixus* -Aciu labai norejau auginti pauksteli manau kad man patiks ;] viso gero! užmiršau paklausti tu patelės ar patinėlio norėjai??? | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Antr. 11 25, 2008 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Antr. 11 25, 2008 2:39 pm | |
| jei nori galiu uzsakyti dienos pabaigoje ju turetu buti | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
| |
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Antr. 11 25, 2008 6:56 pm | |
| ty saunu nes kaip tik as ja tau ir padaviau | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 1:50 pm | |
| - Lyra Extrey rašo:
- jei nori galiu uzsakyti dienos pabaigoje ju turetu buti
Kokia kaina būtų? | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 3:43 pm | |
| jau idejau i kataloga kaina parasyta salia 200 pontixu | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 3:49 pm | |
| -Tai man nimfa,didelį narvelį (jeigu galima su priedais) ir maisto.Kiek bus? | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 4:01 pm | |
| Turiu klausima, o Nimfa patelę ar patinėlį? | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 4:02 pm | |
| Patelę | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 4:20 pm | |
| Gerai. Pirkiniai: Nimfa (patelė) 200 pontix'u Didysis karališkasis narvas 200 pontix'u Papūgėlių maistas 100 ponrix'u Žaislas (žaislinė papūgėlė) 50 pontix'u Lesyklėlė (sausam pašarui) 60 pontix'u Gertuvė (vandeniui) 25 pontix'ai Skanėstas (su vitaminais) 25 pontix'ai ____________________________________ 660 pontix'ai 15% nuolaida Mokėti 561 pantix'a
jei manote, kad nereikia kokios nors prekės iš išvardytų tiesiog sakykite ir aš ją išminusuosiu | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 4:38 pm | |
| Malonaus auginimo Beje dar pamiršau pasakyti, kad ryt ar šiandienos gale bus naujos prekės taip pat ir kraikas kurio mes dabar neturime. Užsukite apžiūrėti naujos siuntos gal pamatysite ką nors patinkančio. Gero vakaro | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Št. 11 29, 2008 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 03, 2008 2:24 pm | |
| Dėmesio!Naujiena parodykite visam pasauliui, kad jūs auginate paukštelįvisų jų kaina tik 10 pontix'u ___________________________________________________________ Tik šią savaitę pirkdami išskiriamąjį ženklą gausite dar vieną dovanų. Linksmų Kalėdų linki paukštelių skyrius | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 03, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 03, 2008 4:27 pm | |
| Gerai bus 20 pontix'u Beje užmiršau paminėti, kad šie paukšteliai lyg skyriaus nuolaidų kortelė O čia jums dovanų nuo šio skyriaus | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 03, 2008 6:59 pm | |
| Ačiū dar gal ir paskutinį duokit | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia Tr. 12 03, 2008 7:50 pm | |
| gerai ty bus dar 10 pontix'u | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia | |
| |
|
| |
| Paukščiai, paukšteliai ir viskas jo jiems reikia | |
|