|
|
| Papasakok apie save. | |
|
+9Freja Beha Venera Quart Ema Summery Jadzė Peliaucka Akvilina Spaqujle Kate Morandess Julie Book Madison Gil Rodhult !Meidy. 13 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
!Meidy. Tektonix
Pranešimų skaičius : 66 Age : 28 Miestas : Kėdainiai. Klasė : 1 klasė. Darbas : :D.
| Temos pavadinimas: Papasakok apie save. Antr. 11 11, 2008 5:51 pm | |
| Čia papasakokim apie save.
Apie mane :
Labas,esu Monika.Iš Kėdainių.Labai mėgstu bendrauti. Esu Šauliukė. Gimimo diena 1998 -12-05.man devyni metukai.labai mėgstu dainuoti. pati turiu brolį Luką.. mėgstu : forumus,smailus,šokti,dainuoti,piešti,internetą,draugus,vasarą,gimtadienį,šokoladą,neiti į mokyklą,atostogos,lakstyti per lietų basa,maudytis,plaukioti,žaislus,simpsonus,serialus,TV,miegoti,dovanas,Harį Poterį,filmus,kung fū pandą,helovyną,pš,fotkintis,tedžius,fotiką,savo lovą,gyvūnus.muzika,skaipą ir t.t. mano kontaktai : oniukas - nekenciuradzi skypas - moncute1 tel. nr. - 86418894 tinkas L-A-B-A-S. kviečiat į oniuką ar skaip tai parašykit kad iš forumo esat,kitaip nepriimsiu. o rašant sms tai prisitatykit irgi kad iš forumo nes prašysiu pasakyti kas jūs :DDD. jei kas sudomins klauskit. :}} iki mano gimtadienio liko :
| |
| | | Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Pen. 11 14, 2008 1:52 pm | |
| Sveiki. Esu Rasa. Gyvenu Jurbarke.. Tiksliau kaime x]] Nemėgstu visiško floodo, turiu sesikęę Agnę. Hobis - muzika.. Esu dalyvavusi ne viename muzikos konkurse, ir šiek tiek pasiekus. Aj, gimimo data 1995-04-04 x]] Esu romantikė, nemėgstu neformalų.. Visada turiu savo nuomonę, tačiau nevisada moku ją išsakyti.. Mokausi kolkas gerai.. Na anais metais buvo vienas 9 metiniam, o kiti aukštesni x]] Na daugiau nežinau ką parašyti. Nu pakankamai gerai moku groti pianinu, mokinuosi gitara, norėčiau būgnų.. Kaip ir viskas.. | |
| | | Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Pen. 11 14, 2008 2:19 pm | |
| So. Aš Augustė. Man 11metų. Gimtadienį švenčiu kasmet liepos 13d. Esu panevėžietė, myliu Lietuvą <3. Man patinka skaityti, krapštytis su PC. Lankau dvi mokyklas. Vidurinę ir muzikos. Ech... Vargina. Žinot, kai penktokei darbo diena baigiasi tuo pat metu kaip tėčiui, ir net vėliau nei mamai, yra ne kas. Mokausi gerai. Nesiskundžiu. Patinka lietuvių ir anglų kalbų pamokos. Charakteris mano bjaurus, dievinu mėlyną spalvą. Tik ne žydrą. O sodrią, rašalinę mėlyną. Mmm. Tai tiek apie mane. :) Jei kas neaišku - aš jūsų paslaugoms. :D Klauskit. | |
| | | Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| | | | Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Tr. 11 19, 2008 11:23 pm | |
| Mai neim iz Akvilė :): man 16, gyvenu Vilniuje :) Esu padraika, mėgstu nesąmones, pakankamai linksmų plaučių žmogelis, tačiau jautri ir greitai prisirišanti. well, not much to know... | |
| | | Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Kv. 11 20, 2008 9:42 am | |
| Jooo... Aš esu Ugnė.Man 10 metų.Gyvenu Alytuj, labai mėgstu meet'us iš SRF , ir dar daug visokio velnio ko kiti nemėgsta.Tai va, jeigu norit plačiau apie ką mėgstu prašom paskaityti: 1.Smailus 2.Meet'us 3.Neiti į mokyklą 4.Vaikščioti naktimis 5.Rašyti 6.Žaisti sims'us, ClubPenguin. 7.Daryti visokias nesąmones, pvž.: Sėdėti palėpėj iki sustirimo. Arba lakstyti po namus lyg išprotėjusiai.Tokia ir esu... Tai va esu bloga .Turiu įpročių kurie kitus erzina ir dar esu išprotėjus (nu nors per nago juodymą tai tikrai!).Gimiau 1998-08-03.Muahahahahaha!Na dar čia pridėti-turiu šunį ir papūgą.Esu gana jautri ir isterikė. Tai vo! Mėgstamiausia tauta-Japonija.Ir vyyyy! (Na čia matosi mano išprotėjimas) mokausi Alytaus Dzūkijos vid. mokykloje. | |
| | | Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Kv. 11 20, 2008 2:06 pm | |
| Aš kaip ir Ugnė iš Alytaus. Mano vardas Evita (Eva). Tiesa, tam simsų fanų tinklalapį nesu užsiregistravus. Turiu broliuką, kuriam jau 2. Jo gimtadienis 2006-09-30. Manasis : 1996-03-28. Esu avinas,kaip pastebit. Dabar esu šeštoj klasėj. Lankau rankinį. Dėja, augintinių neturiu. Spalvų neskirstau į mėgstamas ir ne. Visos yra gražios,kaip ir visi žmonės. Jeigu kas nori susirašyt,rašykit į PM,duosiu numeriuką. Beje, ežys. :D
Paskutinį kartą redagavo GoogleME., Kv. 11 20, 2008 5:38 pm. Redaguota 1 kartą | |
| | | Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Kv. 11 20, 2008 3:16 pm | |
| Sorry už floodą bet- GoogleME=Evita?! Wow nu čia tai bajeris! | |
| | | Venera Quart Mokytojas
Pranešimų skaičius : 33 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Kv. 11 20, 2008 4:00 pm | |
| Sveiki^^ Aš Vaida iš Mažeikių.Man 12.Esu manyčiau draugiška,šilta asmenybė,bet jai kas nors nervina-galiu parodyti ir savo nagus,kurių neturiu. Šiaip,esu silpnų nervų,bet kad nervinčiausi būna retai. Esu gimusi 1996-05-12.Esu jautukas. Mėgstu klausytis muzikos,sedėti prie kompiuterios,skaityti knygas,piešti..Turiu sesę,kuriai 18 metų. Tai tiek.Norite dar pabendrauti-į pm. | |
| | | Freja Beha Tektonix
Pranešimų skaičius : 109 Age : 30 Miestas : Širvintos Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Pen. 11 21, 2008 8:45 pm | |
| Sveiki ^^ Aš esu Silvija iš Širvintų. Gimiau 1993-12-17, taigi esu Šauliukė;D Mokausi 9-oje klasėje. . Manyčiau esu draugiška, visada padedu jei galiu. Turiu augintinę triušytę Kexę kuriai gruodžio 16 bus metai kaip jau auginu savo namuose ;D Be je mokausi groti su gitara tačiau mūsų mieste nelabai yra mokytojų todėl mokausi iš draugių ir interneto ;DD Nuo mažens mėgstu dirbti kruopščius darbelius. Nuo trečios klasės lankau audimo būrelį su kuriuo esu nemažai pasiekus ne tik savo mieste.. Labai patinka nerti vąšeliu. Jei kas norėtų pabendrauti - į pm :) labai lauksiu... Tai tiek apie mane. | |
| | | Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Pen. 11 21, 2008 10:53 pm | |
| Konnichiwa \( ^.^ )/
☆Esu Kristina,bet mano šajka vadina mane Kšiste.;DD ☆Saldžiausiose svajonėse ir sapnuose gyvenu Tokyjuje,Shinjuku rajone,dangoraižio viršūnėje XDD Bet karčioje realybėje tūnoju Panevežyje.>> ☆Man 14,bet vasario 11d. sukaks 15 ir pasensiu vieneriais metais ><" xDD{skaičiuoju raukšles oO XDDD} {Gimimo data-1994-02-11}. ☆Esu vandenis,plaukioju visur ir kartais wpš nusiplaukioju ir praskęstu XDD~ ☆Turiu blyškią odą,salotines akis{o.O},šviesiai rudus plaukus.Mano ūgis-164 cm;D ☆Esu hyperaktyvi,nesveikai linksma{x]]},labai draugiška{daug kas sako};DD,paslaugi ir dar..aj nu;DDD Pažinsi mane pabendravęs;DD Tuomet rašyk man į skype {temoje "kontaktai" yra parašyta;D} arba į PM;D ☆Esu vienturtė. (party) XDD ☆Bet turiu augintinę-katę...{wardo neminėsiu,nes yra per daug nešvankus XDD} Ehem... ☆Lankau Panevėžio Vytauto Mikalausko menų mokyklos achujeną 8 klasę XDD Groju 8 metus fortepionu,noriu gitarėlę paimt;DD Nors viena didžiausių mano svajonių yra groti būgnais;DD {noriu groti būtent jais nes...man patinka taškytis XDD} ☆Apie pomėgius-pirma vieta - JAPONIJA!Viskas kas su ja susiję man praeina.<33 Svajoju ten gyvent...bet...tai tik norai;// ☆Tęsiam temą;DD.. Dar minint Japoniją mokaus jos kalbą ,dabar kaip tik mokaus Kanji-sunkiausią dalį.Juk vien kanji raidžių yra 1945 ;X Ir reik viską įsimint;D Bet turint norą viską įsimenu;} ☆Kitas pomėgis užemantis tą pačią vietą su Japonija - MUZIKA!Be jos-ne minutės! ☆Pirmenybę atiduodu J-Music,o ypač J-Rock and Visual Kei.-The GazettE,Maximum The Harmone,12012,Ayabie,Girugamesh,Megamasso,Plastic Tree,Alice Nine,Antic Cafe,Dir en Grey,Vidoll ir dar daugybeeeee grupių.;}}} ☆O šiaip savo silpnybę atiduodu metalui,hardcore'ui,hardrockui,trashcore'ui...krč aš tranki pacanė XDDDD~~ ☆Taip pat truputį info-nekenčiu melagių,išdavikų,duchelių,nesveikų,dblų xDDD ☆Taipogi jei su manim bendrauji-nedrįsk įžeidinėt Japonų,nes iškart atsidursi mano įsivaizduojamoje Funtikų Skolininkų Knygelėje,o tada tau nepasiseks! Wpš žiūriu čia išsiplėčiau,ejnu aš bleh miegot n_n Sayonara^^.☆
| |
| | | Levanda Belamin Tektonix
Pranešimų skaičius : 93 Age : 28 Klasė : Pirma Darbas : Kanceliarinių prekių parduotuvės
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Št. 11 22, 2008 9:30 am | |
| Aloha!! Tai ką. Esu Rūta. Gimus 1996-06-27, kad nereikėtų skaičiuot tai man 12 metų. ;D Groju gitara ir lankiau šokius. Šokiai atsibodo, nes 5 metus ėjau. xD Mano akys mėlynos, kaip kada ir pilkšvai mėlynos. ;D Turiu brolį- Mindaugą. ;D Nesu vienturtė. ;D Auginu augintinį- katiną Taškį. Mėgstu skaityti, ypač sedėti prie pc, žiūrėti TV, būti su draugais ir taip toliau. ;D~ Draugai mano, kad aš draugiška ir beabejo paslaugi. xDD Vėliau gal daugiau papildysiu. Pasikartosiu.xD Skyp'as: rut2xx (lievas xD) One: rut2x@one.ltEl.paštas: rut2xx@gmail.comMobilus- 868980628 (labas) Rašykit!! | |
| | | Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Št. 11 22, 2008 2:38 pm | |
| | |
| | | Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. Št. 11 22, 2008 3:23 pm | |
| Hou hou Esu Sandra. Gyvenu Kaune... Bla bla bla tai neįdomu :DDDDDD Einam prie įdomesnių dalykų Tj va, mėgstu japoniją "Mokinuos" Japonų kalbos toks jau tas mokinimasis keletą dienų į savaitę :DDD Taigi klausau beveik visada Jrock'o...Meluoju...Visada tik jo klausau...Kompe turiu tik 2 lietuviškas dainas Tą Ostapenko dviratuką ir da kažkokia apie stringus xDDDDDDDDDD Dar mokinuos šokti parapara :DDD Mano mėgs. grupės yra: X japan (hide tame) Vidoll, Ayabie, An cafe, Girugamesh, The gazette, Dir en grey, Plastic Tree,Alice Nine, 12012, Atria, Canzel, Lolita23q, Miyavi, √eight, SuG, Danger gang, Mucc, LM.C, Phantasmagoria, Moi dix moi, Buck-tick, nega, blood, Glay, Serial number, Versailles, -oz-, Soroban, Nightmare Nu ir taip toliau :DDD Mokinuos grot būgnais ir gitara...Būgnais man labiau patink daug lengviau :DD Va dainuoju mokykloj vyksta eurovizjos...Ir aš jose dalyvauju tiksliau dalivavau tik 2 :DDDD Šykart noriu dalyvaut dainuot Japoniškai...Bet nesu tikra ar kas suprastu ką aš malu Toliau mėgstu bendraut ypač su taip kuriem patink japonija nebent mano tėtis su juo pasigynčit galima del Japonų Durnai skamba bet man patinka pradedu rodyt bernų nuotraukas Mokslai man nesiseka nežinau kodėl aš nesutverta mokytis Mano kontaktai kažkur nukišti jaigu ką in PM(ar kaip jis rašos) Gerai manau užteks Ačiū už demėsį xDD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Papasakok apie save. | |
| |
| | | | Papasakok apie save. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|