| Bendrabučiai | |
|
+2Amber Tamith Safety Frances 6 posters |
Ar norite bendrabučių? | Taip | | 81% | [ 13 ] | Ne | | 13% | [ 2 ] | Nesvarbu | | 6% | [ 1 ] |
| Iš viso balsų : 16 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 8:10 pm | |
| Gal kas nori,kad būtų mokykloje kažkas tokio kaip bendrabučiai?Nes miegamieji bus trinami. | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 8:12 pm | |
| Taip, nes vistiek būtų įdomiau jei mokiniai turėtų, kur gyventi ;} | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 8:14 pm | |
| Taip...Bet už juos reiktų susimokėti,nes būtų ir vonia,ir pan.. | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 8:26 pm | |
| Tai galėtų būt keliems kambariams bendra vonia ir virtuvė. Ir dar kokia kavinukė (valgykla) kurioj patys mokiniai galėtų dirbt. | |
|
| |
Vanessa Swon Interlix
Pranešimų skaičius : 9 Age : 27 Miestas : Kaunas. Klasė : Pirma.
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Justina Jakubaitytė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 35 Age : 29 Klasė : 7 klase
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 9:21 pm | |
| bet butu gerai kad visi turetu darbus | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pen. 12 12, 2008 9:49 pm | |
| Na manau gera mintis. Bet kai tapsit studentais irgi bus bendrabučiai. Nors jeigu turėsit pinigų, galėsit pirkti butą. | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Št. 12 13, 2008 12:47 pm | |
| Taip. Pvz.: viena skiltis : Tektonix, antra skiltis : Roboctelix ir t.t., bet norėčiau, kad būtų galima svečiuotis vienos bendruomenės nariams pas kitus. Tai bendrabučiai galėtų būti matomi visiems. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Št. 12 13, 2008 10:19 pm | |
| Ema,žinoma.Susipažintumėt su kitais mokiniais ir pan. Gal ir auklėtojoms "bendrabutukas" būtų | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| |
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Sk. 12 14, 2008 11:27 am | |
| Dirikė prižiūrėtų iki kokios 3-4 klasės | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai Pir. 12 15, 2008 5:51 pm | |
| Dėmesio,Dėmesio!Bendrabučio statybos! | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bendrabučiai | |
| |
|
| |
| Bendrabučiai | |
|