| Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? | |
|
+11Safety Frances Akmėja Smailiskaitė Dželi Ranlix Yumi Nakamuru Lyra Extrey Jadzė Peliaucka Pink Smit Nora Diamond Miley Cyrus Ema Summery Julie Book 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Tr. 12 03, 2008 6:31 pm | |
| Pastebėjau tokį dalyką, kad kai turi būti pamoka, mokytojų nėra, ir apie tai nepranešta. Manau, tai nėra gerai. Mokytojai, susiimkit. | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Tr. 12 03, 2008 6:32 pm | |
| Šiandien, gruodžio 3d, nėra nei vienos pamokos... O mūsų susirinkę buvo TIKRAI daug. | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Tr. 12 03, 2008 6:36 pm | |
| Šeip tai buvo 1 pamoka toxic, bet tarkim interlixam 2 pamoka turėjo būti toxic, bet mokytoja nepasirodė nors buvo prisijungus. Nu aišku ne visą laiką... | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Tr. 12 03, 2008 8:55 pm | |
| Mielieji aš tikrai atsiprašau, bet šiandien gal 3h prasėdėjau prie geografijos knygų... Juk žinot atsiimsit už pamokas. O tokių pamokų kaip: Geogra, Interplax ir Pencildraw tikrai bus nauji mokytojai ;] | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 10:58 am | |
| jo žiūriu trūksta mokytojų gal kokius aktyvius mokinius paverskit visų pamokų pavaduotojais tai tada tvarka bus pamatysit nes tikrai daug mokinių o mokytojų mažai jei ką tai darykit mokytojų rinkimus | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 11:23 am | |
| Sunku suderint ir mokytojams, ir mokiniams...Aš pavyždžiui pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais grįžtu 20 h. nes man šokiai, o poto man reikia eit pas močiutę, pavyzdžiui aš šiandien ateiti galėsiu, nes būsiu namie, vakar man buvo šokiai ir aš dar važiavau į Kauną batelių- grįžau 21 h. tai kaip aš galėjau ateiti?
Jiegu reikia mokytojų-galiu, stengiuosi dažniau lankytis ir taip dabar. | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 12:53 pm | |
| aš visą laiką čia lankausi | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 3:21 pm | |
| Panušumas net avataro neturi galėtum pasivogt arba paprašyt, kad padarytų | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 4:27 pm | |
| - Lyra Extrey rašo:
- Panušumas net avataro neturi
galėtum pasivogt arba paprašyt, kad padarytų Pritariu! | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 5:42 pm | |
| Tiesa, pastebėjau, kad ir mokiniai neaktyvūs. Iš mokinių aš viena, o iki pamokos 3 minutės... | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 5:48 pm | |
| Atėjau dabar, nes tada negalėjau, bet juk praėjo tik 3min. | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 6:21 pm | |
| Va..Nėra nej vienos iš 2 pamokų.. | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 6:56 pm | |
| aš ir pastebėjau 2008-12-04 | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 7:29 pm | |
| Siandien vel enbuvo pamoku... Nervas ima | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 8:52 pm | |
| Vaikai as ir ryt nelabai galesiu vel pas daktarus...Labai nepykit man ir rengeno nuotraukas daro ir ligos neranda.... | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 8:56 pm | |
| Reik Geogros, Interplax ir Pencildraw mokytojų. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 9:13 pm | |
| Gal būt aš galėčiau kai kurias pamokas? Ne, dažnai negaliu, bet 1 kitą pamoką manau galėčiau. | |
|
| |
Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Kv. 12 04, 2008 10:11 pm | |
| Hm, nesamonė kaltint mokytojų, kad nebuvo kelių ar daugiau pamokų. - Citata :
- kaip jūs praneštumet kažkur išvažiuojat ir negalit pranešt. Oro paštu ane? :DD
Nu va o dar čia labai nepatenkinti esat kad kelių pamokų nebuvo. Juk ne pasaulio pabaiga. Kai real mokykloj nebūna pamokos ir nervas im? Nemanau. Tai isivazduokit čia taspats. Nebuvo vienos pamokos kita bus. Gerai čia aš per daug kalbėt pradėjau.
| |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Pen. 12 05, 2008 7:10 am | |
| supraskit vieną dalyką. Mes turim ir savo gyvenimą todėl negalim pastoviai būti prie kompiuterio ir pnš. Va man nutiko taip kad ištisas dvi savaites negaliu vesti pamokų nes nuo 17 val einu į akių pratimus. Tad be reikalo nevarkit ir nekurkit bereikšmių temų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Pen. 12 05, 2008 7:51 am | |
| Nepagalvokit, kad nesuprantam, kad ir kiti turi gyvenimą. Bet visada galima pranešti. [Tu pranešei, ir visiem aišku, kad tavo pamokų nebus] Nes kai neateina, niekas nieko apie tai nežino, tai nors nusišauk su durų rankena. O šiaip, reikia suprast, kad mokiniai irgi turi jų gyvenimą. Jie ateina galvodami, kad bus pamoka, o mokytojų nėra. Neretai laukia, ir sugaišta veltui savo laiką. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Pen. 12 05, 2008 1:37 pm | |
| - Nora Diamond rašo:
- Reik Geogros, Interplax ir Pencildraw mokytojų.
Pencildraw and Interplax varau parasyt Taigi vaikuciai turit nauja mokytoja | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Pen. 12 05, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Sakurai Myuuki Interlix
Pranešimų skaičius : 125 Age : 28 Klasė : 7b ;DD Darbas : Parduotuvės "Rkiosk" pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Pen. 12 05, 2008 4:07 pm | |
| Nemanot, kad gan kvaila tema..? Ar žmonės yra kažkokie aiškiaregiai, kad žino, kad ryt negalės ateit..? O jei kažkas nelaukto..? Nejaugi, kai draugės kviečia pas jas pasakysi: "Ne, negaliu, virtualioj šūlėj turiu pravest pamoką.." _ _" Mano nuomone, kvaila kaltinti žmonės.. | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? Pen. 12 05, 2008 5:46 pm | |
| Manau dauguma turim mobilius telefonus, galletumem pasidalinti numeriais ir jei ka galetu parasyti draugui kad jis negales ateiti. o tas drauas pranesa cia.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? | |
| |
|
| |
| Kas nelanko? Mokytojai ar mokiniai? | |
|