| Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS | |
|
+10Sakurai Myuuki Ema Summery Levanda Belamin Miley Cyrus Akmėja Smailiskaitė Celine Delerm Waka Takanori Dželi Ranlix Amber Tamith Safety Frances 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 4:55 pm | |
| Taigi mielėji mano veršiukai,atsiskaitymas Lauksiu.Atsiskaitymai nuo 17h jei paveluosit nieko tokio kas jau nori gauti užduotėlę man į PM (turite viską daryti klasėje.T.y.parašyti,kad atėjote į klasę ir paprašėt testo.) Safety atėjo į klasę nešina tuščių lapų prie kurių vaikai priklijuos atsiskaitymo darbus.Pati atsisėdo prie stalo.
Paskutinį kartą redagavo Safety Frances, Antr. 12 02, 2008 5:12 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 4:59 pm | |
| *Įeina į klasę ir atsisėda į suolą* -Laba diena! | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:00 pm | |
| *Įeina* -Labas vakaras.Mokitoja,bet kad aš nebuvau nej vienoje pamokoje..O taj nieko nepakenks? | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:03 pm | |
| -Sveikos,sveikos-nusičiaudėjo-atsiprašau.Pakenktneturėtų gi vis tiek jūs parašus gaminsit nebus rašymui,na nebent vardas pavardė....-abiem davė lapus.-Man prašom 4 rinkinukus padyryti su tema-Gyvūnai,tai turi būti kuo įvairesnis.Gale užrašykit varda pavardę dėkit brūkšnelį ir parašykit buvusį nick..
((Siunčiate man į PM.Pavadinimas:Grafikos atsiskaitymas.)) | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:07 pm | |
| Visus rinkinukus sulipdyt ant vieno lapo? | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:08 pm | |
| Lyg aš mokėčiau tus avatarus ir parašus gamint..Niekada jų negamindau,nes jie manęs netraukė. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:08 pm | |
| -Taip,bet ant lapo turi būti tarpai,kad nebūtu suklijuoti kaip vienas,o gale Vardą Pavardę dedat brūkšnelį ir buvusį nick.Man bus lengviau dienyną tvarkyt. | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:09 pm | |
| -Dželi tada padaryk šešis atskirus grafikos darbus jeigu šituo nepatenkinta,nes jeigu būtum gaminus rinkinikus iš viso būtų 3 avai ir 3 parašai.-atsiduso. | |
|
| |
Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:10 pm | |
| Sveiki sveiki :DDDD Aš ir aš ir :DDD
-O gali su ta pačia foto komplektas ar turi būt atskiri? :DDD | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:12 pm | |
| 1 komplektas-viena foto,kitas komplektas-kita foto ir t.t. | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:17 pm | |
| -Lauksiu,o dabar ramiai dirbam jei neaišku keliam ranką. | |
|
| |
Celine Delerm Tektonix
Pranešimų skaičius : 45 Age : 31 Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:30 pm | |
| Atsiprašau, aš labai labai vėluoju, ar galiu atsiskaityt? | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:33 pm | |
| Laba diena. galiu atsiskaityti (beje atsiprasau, tik dbr galejau ateit) | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:41 pm | |
| -Galit galit...Aš pati miegu,nes kai ką darau.Pažiūrėkit ką daryt reikia. | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:43 pm | |
| Laba diena. Atsiprašau, kad pavėlavau, bet kitaip negalėjau. Ką reikia daryti?! | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:52 pm | |
| -Miley pavartyk buvusius psl. P.S.Sorry,kad miegu...Paternų ieškau | |
|
| |
Levanda Belamin Tektonix
Pranešimų skaičius : 93 Age : 28 Klasė : Pirma Darbas : Kanceliarinių prekių parduotuvės
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 5:54 pm | |
| -Sveiki. Atsiprašau, kad pavėlavau. xD Ką daryt? | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:01 pm | |
| Atsiprasau, neparasiau temos... Levanda-pasiskaityk ankstesnese temose | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:18 pm | |
| O juos reikia suklijuoti? | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:25 pm | |
| Pagaliau baigiau. Tuoj išsiųsiu. | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:26 pm | |
| Aš ir baigiau, bet gak tu žinai ar reikia suklijuoti rinkinukus? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:31 pm | |
| -Rinkinukus turėjau omenyje ne suklijuoti,o visus kartu atsiūsti.Laukiu darbų. | |
|
| |
Levanda Belamin Tektonix
Pranešimų skaičius : 93 Age : 28 Klasė : Pirma Darbas : Kanceliarinių prekių parduotuvės
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS Antr. 12 02, 2008 6:32 pm | |
| Aš jau greitai baigsiu. O iki kada galima siusti juos? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS | |
| |
|
| |
| Klasė.Vyks atsiskaitymas VISIEMS | |
|