| Vaikučiai | |
|
+16~Ema. juste Aušra devilish Pepe !Meidy. Nora Diamond Akmėja Smailiskaitė Roberta. Kira Styn Yankee Mayumi Kurenai Dželi Ranlix Julie Book Akvilina Spaqujle SpongeBob 20 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
SpongeBob Seselė
Pranešimų skaičius : 16
| Temos pavadinimas: Vaikučiai Št. 11 08, 2008 4:49 pm | |
| Sveiki mokinukai. Esu naujoji med. punkto sesėlėė. Jei susižeisite rašykite man... NA O DABAR PRISISTATOM VISI | |
|
| |
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Št. 11 08, 2008 10:06 pm | |
| tyliai typenu mokyklos koridoriais, kol prieinu gražias dureles su užrašu "SpongeBob. Mokyklos seselė". tyliai pabeldžiu, o durys pačios atsiveria. užeinu ir tariu: - Labąąąąą dienąąąąą :): Aš Spaqujlė, pirmokėlė iš interlixų. Atėjau palinkėti geros dienos | |
|
| |
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:06 pm | |
| *Nežinodama, ko galiu tikėtis ėjau koridoriumi į seselės kabinetą. Belstis nereikėjo, mat labai maloni sesutė jau stovėjo tarpduryje su labai malonia šypsena.* -Laba diena. Esu futuramolixų pirmokė. Labai malonu turėti tokią malonią seselę. Linkiu Jums geros dienos. *Laiminga išeinu iš kabineto. Kokia puiki seselė!* | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:18 pm | |
| *pasibeldžia į duris ir įeina. Ranka prispaudusi kaktą o pro piršus sunkiasi kraujas* Sesele, apvirtau... |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:34 pm | |
| *-Labas vakaras Seselia. ;} | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:41 pm | |
| *Jau visa bliuskutė kruvina, galvoje sukasi ir MetalGuru pradėjo vaikščioti zigzagais aplink susirinkusiuosius*
Sesele, gal sakyčiau duokit em.. tvarstį kokį... O___o |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| |
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:48 pm | |
| *apsiseilėja pamačiusi tvarstą ;OO~~~ Apsiriša makufėlį ir suriša tokį HUG kaspiną ^^* Arigato, Shadow-chan. ^^ *laiminga ir iki pusės kruvina išeina iš kabineto. * O šūdas... *vėl apvirsta.* O___o |
|
| |
Yankee Mokytojas
Pranešimų skaičius : 104 Age : 30
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:50 pm | |
| Baka no Guru. *pakelia Guru ir paguldo pas seselę ant sofos * :D Gera aš auklėtoja *maivosi* :DDDDDd | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 5:52 pm | |
| O_______O
PATRAUKIT JĄ NUO MANĘS!!! >.>
*dreba*
~~~~~~~~~~~
Subintuokit ranką. Mokytoja Yankee pakišo koją ir vėl apgriuvau >.> |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 6:39 pm | |
| *Begusi ir paslydusi eglesimse pargriuvo,atsikele,paskui nematydama kur eina atsitrenke i duris galvojau kaiiiip skaudaaa!bet taip isejo kad as negalvojau o tik garsiai dar karta surikau* -KAIP SKAUDAAAAAAA! *Galvojau jugi as tik pasisveikint atejau o cia dabar kas nutiko? atsisedau ant minkstos kedes ir laukiau kol mane kas apziures ir pralaukus 2 minutes pradejau verkti * | |
|
| |
Roberta. Mokytojas
Pranešimų skaičius : 45 Age : 29 Miestas : Marijampolė
| |
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 7:23 pm | |
| *palaikiusi pajauciau kad skausmo nebera ir padekojau mokytojai atsisveikinau ir stengiausi nepaslysti ant slapiu grindu - juk jas ka tik isvlae valytoja!staiga prisiminiau kad reikia tasisveikinti su MetalGuru nors nebuvau su ja susipazinusi man ji visvien atrodo labai miela* -Iki MetalGuru! *Susukau ir vel paslydau ant slapiu grindu...Nutipenau atgal i seseles kabineta ir vel pradejau laukti seseles..* -Sveika MetalGuru! *Pasisveikinau jugi dabar as vel cia!* | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 7:31 pm | |
| Ahhh. Kaip jums nesiseka.. Pirma diena mokykloje, o jau traumos | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 7:34 pm | |
| taii ka jau padarysi toks gyvenimas | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 8:11 pm | |
| *Ateina į medicinos seselės kabinetą* Kas čia daros? Kodėl visi traumuoti? Kur seselė? Nagi nagi. Kokie jūs neatsargūs. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 9:45 pm | |
| šešele,šešele,įdėkit man netykra danty,metalgulu išmūšė manąjy. *ryja kraują iš burnos*
|
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Sk. 11 09, 2008 10:47 pm | |
| Žaliukai sorry netyčia. Dėl visko yankee kalta, ji man koją pakišo |
|
| |
SpongeBob Seselė
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 8:37 am | |
| O Dieveee!!!!!! Aš labai atsiprašau... Žiūlaukauskai - Išmušė dantuką, tauu??? Vargšelė ateik sutvarkysim, tau čia koks dantukas, krūminis??? Ar pieninis? Metal Guru - Būk kitą karta atsargesnė... Neišdykauk, o dabar ateik tau uždėsiu tvarsti, bėjė ateik išrašysiu tau receptą: "Gerti Vitaminą B, ne jis stiprina kaulus. Gerti 2 kartus į dieną." Yannke - Ir tu būk atsargi matot ką padarėt žiūlaukauskui, išmušėt dantuką. Kitą karta būkit atsargesni. Malonu su visais supažinti. Vadinkit mane Sesele Aiskauda.. P.S. Labai atsiprašau... | |
|
| |
SpongeBob Seselė
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 8:41 am | |
| eglesimse - neverk, neverk.... Imk vaistukų. * Seselė paduoda "Fastum gel" * | |
|
| |
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 3:13 pm | |
| | |
|
| |
!Meidy. Tektonix
Pranešimų skaičius : 66 Age : 28 Miestas : Kėdainiai. Klasė : 1 klasė. Darbas : :D.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 4:34 pm | |
| *Ateina.* -Sveiki,aš !Meidy. iš Tektonix'ų.
| |
|
| |
Pepe Roboctelix
Pranešimų skaičius : 94 Age : 29 Miestas : Šiauliukai Klasė : 1 klasė Darbas : ;)
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 5:08 pm | |
| *ateina* - Laba ;) Aš Pepė iš Robotelixu ;) | |
|
| |
devilish Futuramolix
Pranešimų skaičius : 51 Age : 32
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 5:17 pm | |
| *Eina link seselės kabineto ir galvoja kad reiktų pasisveikinti su sesele* -Laba diena, aš devilish iš Futuramolixų;]] | |
|
| |
Julie Book Bibliotekininkė
Pranešimų skaičius : 235 Age : 27 Miestas : Mėnulis Darbas : Bibliotekininkė . "Flowerex" - gėlių parduotuvės darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai Pir. 11 10, 2008 5:22 pm | |
| *Ateina vos pavilkdama koją* -Sesele, ar galit padėti? Paslydau ant laiptų. *Nugriūna prie sienos.* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vaikučiai | |
| |
|
| |
| Vaikučiai | |
|