|
|
| Švietimo skyrius | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Švietimo skyrius Št. 11 29, 2008 8:26 pm | |
| Reikia ką nors atsišviesti?Užeik duog orginalą kiek lapų,mes jums pasakysime kainą ir atšviesim. Skyriaus Vyr.Darbuotoja- Safety | |
| | | Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius Št. 11 29, 2008 10:30 pm | |
| Norėjau paklaust kiek kainuoja viena atšviesta kopija? | |
| | | Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius Sk. 11 30, 2008 10:45 am | |
| 10 pnx Šviečiant daugiau kaina gali ir sumažėti,nes šviečiant daugiau nei 15 kopijų nuolaidos. | |
| | | Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius Sk. 11 30, 2008 10:50 am | |
| 10??? Ohoho kainukės. xD Na pažiūrėsiu gal ką ir reikės atsišviesti. | |
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius Sk. 11 30, 2008 11:02 am | |
| Lapai šiais laikais irgi nepigūs | |
| | | Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius Pir. 12 01, 2008 10:46 am | |
| O jei turi savo lapus? ;D | |
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius Pir. 12 01, 2008 2:40 pm | |
| Tai pigiau gaunasi ir be to kaina nukrito iki 2 pnx taigi džiaukitės ir šokinėkit | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Švietimo skyrius | |
| |
| | | | Švietimo skyrius | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|