| Pasivažinėkite Google žemėlapiais | |
|
+3Waka Takanori Mayumi Kurenai Dakota Jeferson 7 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Tr. 11 26, 2008 10:22 pm | |
| Taip taip , netikit? Pasižiūrėkit patys :
click | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Tr. 11 26, 2008 10:59 pm | |
| Woohoo,pagaliau apsilankiau Tokyjuje XDD Thanks XDDD | |
|
| |
Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Tr. 11 26, 2008 11:14 pm | |
| Kai fainai :DDDD Matos kokia iš manes bus vairuotoja...Visi namai ir šonai bus aptrankyti :DDD | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 3:29 pm | |
| man gaila žmonių kurie gyveno londone aš labai atsiprašau bet tayp jau atsitiko Ty va londone man važinėtis nelabai pavyko | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 5:30 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 5:31 pm | |
| Bandau nuvažiuoti į sodybą , tik kad pasiklystu :D | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 7:21 pm | |
| Sunkiaj sunkiaj vajruot man sekas.. ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 7:34 pm | |
| Jėėė,radau sodybą.T.y. ilgo ežerą (prie asvėjos ) . Buvo kelias - tik vat namo ne , t.y. kelio prie namo vedančio.Aj,.nesvarbu :D | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 8:03 pm | |
| o eina miskar miesta kita nusistatyt ??? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 8:10 pm | |
| ten apačioje rašai kokio miesto nori : ) | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Kv. 11 27, 2008 9:04 pm | |
| gal galit pasakyti kaip ka daryti nes man nikeko neiseina | |
|
| |
Lyra Extrey Futuramolix
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais Pen. 11 28, 2008 2:02 pm | |
| reik masina valdyt klavisais | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pasivažinėkite Google žemėlapiais | |
| |
|
| |
| Pasivažinėkite Google žemėlapiais | |
|