| Registracija | |
|
+11Eligijus Triušis Akmėja Smailiskaitė Freja Beha Gabi Natalia Keytolight Levanda Belamin Pink Smit Joana Jonaitike Amber Tamith Dželi Ranlix Safety Frances 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Registracija Pir. 11 24, 2008 7:35 pm | |
| Sveikučiai! Tikiuosi daug mokinukų yra susidomėję grafika.Čia mes rengsime įvairius konkursus.Turėsime ir poilsio vietelę...Na čia mes ne tik mokysimės,bet ir žaisim praktinius žaidimus ir panašiai.Gal bus norinčių? Jeigu kas neašku į PM. Safety | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| |
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 7:55 pm | |
| Priimta :D Greitu laiku sudarysiu sąrašą. | |
|
| |
Amber Tamith Mokytojas
Pranešimų skaičius : 250 Age : 29 Klasė : ...
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:02 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:06 pm | |
| Gerai,jūsų žiniai mes turėsime patogius kambarėlius,bus poilsio vietelė,skaityklėlė kurioje bus knygų apie grafiką bei įvairių idomybių.Čia galėsite ateti bet kokiu metu,bet būreliai vyks tam tikru metu. | |
|
| |
Joana Jonaitike Tektonix
Pranešimų skaičius : 59 Age : 26 Miestas : alytus Klasė : pirma Darbas : nedirbu
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Levanda Belamin Tektonix
Pranešimų skaičius : 93 Age : 28 Klasė : Pirma Darbas : Kanceliarinių prekių parduotuvės
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Natalia Keytolight Roboctelix
Pranešimų skaičius : 100 Age : 27 Miestas : žemiau jūros, aukščiau kalnų
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
Gabi Tektonix
Pranešimų skaičius : 11 Age : 32 Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:49 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 8:57 pm | |
| Ok,jeigu kas negali ateiti į burelį norėčiau,kad būtų pasiaiškinimai.Na gal padarysim būrelio lankomumą.Na man bus papraščiau kai žinosiu kur jūs esate. | |
|
| |
Freja Beha Tektonix
Pranešimų skaičius : 109 Age : 30 Miestas : Širvintos Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 9:37 pm | |
| Labai norėčiau į šį būrelį:) | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pir. 11 24, 2008 10:03 pm | |
| Na kaip gi cia be manes? a? Zinoma noriu | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 10:48 am | |
| | |
|
| |
Eligijus Triušis Roboctelix
Pranešimų skaičius : 16 Age : 33 Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 2:26 pm | |
| Gerai,bet gal pirma būk paskirtas į bendruomėnę? | |
|
| |
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 5:05 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 5:07 pm | |
| Tai puiku,kad nori.Žinoma,kad priimta | |
|
| |
Aurelija Teilor Tektonix
Pranešimų skaičius : 138 Miestas : Alytus Klasė : 1 klasė Darbas : H&M krautuvėlės , žieminių rūbų skyriaus darbuotoja .
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 5:14 pm | |
| - Miley Cyrus rašo:
- Noriu. ;DD
| |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 5:15 pm | |
| | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Antr. 11 25, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Joana Jonaitike Tektonix
Pranešimų skaičius : 59 Age : 26 Miestas : alytus Klasė : pirma Darbas : nedirbu
| Temos pavadinimas: Re: Registracija Pen. 11 28, 2008 8:51 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Registracija | |
| |
|
| |
| Registracija | |
|