| Prisistatykite mokytojui. | |
|
+31smile* Venera Quart Pink Smit Levanda Belamin Faustas Madison Gil Rodhult Yumi Nakamuru Evelinne Madcon Kate Morandess Sakurai Myuuki Waka Takanori Pepe Freja Beha SiRDiS Dželi Ranlix Drugelis Kira Styn juste devilish Magly mauziukas* Akvilina Spaqujle Akmėja Smailiskaitė Akvilija Tigurytė Mayumi Kurenai Julie Book SpongeBob Aurelija Teilor !Meidy. Rony Keill Yankee 35 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Antr. 11 11, 2008 5:14 pm | |
| Hai hai :DDDD Taip ir turi būt :D Tikiuos bandysim ^^ | |
|
| |
Sakurai Myuuki Interlix
Pranešimų skaičius : 125 Age : 28 Klasė : 7b ;DD Darbas : Parduotuvės "Rkiosk" pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 14, 2008 5:09 pm | |
| Laba ;DD Muzika tai.. kas neleidžia liūdėti kai liūdna :D Pakelia nuotaiką ir išjudina kūną. ;] x] O dėl stilių.. Tai čia būna pagal nuotaiką. P.S. Nekenčiu Yvos. ;XX xDDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 16, 2008 3:33 pm | |
| laba dijena ;]] man patynka shokt skajcju shoky ;]] ten tjp shoki ir skjcjuoji zhingzneljoos ;]] |
|
| |
Magly Roboctelix
Pranešimų skaičius : 44
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 16, 2008 4:17 pm | |
| Meeljoo -- > pirmiau užsiregistruok ir patek į kurią nors grupę.. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 16, 2008 4:18 pm | |
| nu ash jaw parashew man neatrasjho |
|
| |
Magly Roboctelix
Pranešimų skaičius : 44
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 16, 2008 4:24 pm | |
| Ir neturi atrašyt.Pati pamatysi savo rang'o pavadinimą.Tia ir bus tavo grupė.Palauk biški.. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| |
| |
Evelinne Madcon Roboctelix
Pranešimų skaičius : 79 Age : 27 Miestas : Vilnius Klasė : pirma Darbas : H&M krautuvėlė , proginių drabužių skyriaus darbuotoja
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 16, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 16, 2008 9:37 pm | |
| Mėgstamiausi stiliai : Tech house, Electro house, Minimal, Techno, Progresive, R&B. Bet turbūt esu praklausiusi visų muzikos stilių, bet šitie arčiausiai širdies :) | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Tr. 11 19, 2008 7:07 pm | |
| Šeip nelabai mėgstu tuos technus, electro.. Myliu vokalistines dainas :): | |
|
| |
Faustas Tektonix
Pranešimų skaičius : 17 Age : 30
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 21, 2008 7:14 pm | |
| Sveiki klausau HIP-HOP ELECTRO PUNKROCK | |
|
| |
Levanda Belamin Tektonix
Pranešimų skaičius : 93 Age : 28 Klasė : Pirma Darbas : Kanceliarinių prekių parduotuvės
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 21, 2008 7:33 pm | |
| Nu tai ką. Mėgstu pop'są ir electro house. ;D Šeip neskiriu muzikos stiliu, bet dainas dažniausiai atsiunčia klasiokai (electro house muzikos). ;D | |
|
| |
Pink Smit Roboctelix
Pranešimų skaičius : 157 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : drabužių pardavėja,juvelyriniu dirbinių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 21, 2008 9:01 pm | |
| Labadien aš esu naujokė mėgstu mziką lankau muzikos mokyklą groju fortepijonu grosiu gitara esu lingsma mėgstu muzika tai pats geriausias būdas atsiplaiduoti | |
|
| |
Venera Quart Mokytojas
Pranešimų skaičius : 33 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 21, 2008 9:05 pm | |
| Laba vakara,mokytoja.Aš naujokė. Klausau pop'so,electro,rap'o ir kitų stilių. Beveik neskiriu pagal stilius,klausausi dainų,kurios man patinka. | |
|
| |
smile* Interlix
Pranešimų skaičius : 6 Age : 29 Klasė : pirma
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 21, 2008 9:10 pm | |
| lab dien gerb. mokytoja, tikiuosi nesipykti nors ir nelabai ismanau apie j-music. siaip patinka ivairi muzika, na ziurint pagal nuotaika ir dar laabai daug ivairiu dalyku. nemegstu lietuvsko popso o ypac yvos. na zinoma mamontava is lietuviu gerbiu . pagal stilius beje muzikos neskirstau. | |
|
| |
Natalia Keytolight Roboctelix
Pranešimų skaičius : 100 Age : 27 Miestas : žemiau jūros, aukščiau kalnų
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pen. 11 21, 2008 9:32 pm | |
| Laba diena, mėgstu visokia muziką, ti nemėgstu labai jau lėtos. | |
|
| |
Rayan Marshall Tektonix
Pranešimų skaičius : 19 Age : 31 Klasė : Pirmokas
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 23, 2008 7:48 pm | |
| Sveiki. Aš Emo_Boy. Labiausia mėgstu electro muziką. Taip pat šoku tektonix. Realybėj groju gitara. Muzika yra mano gyvenimo dalis. Be jos neapsieičiau. | |
|
| |
Joana Jonaitike Tektonix
Pranešimų skaičius : 59 Age : 26 Miestas : alytus Klasė : pirma Darbas : nedirbu
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 23, 2008 7:49 pm | |
| as joana esu gera mokine jeee | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Sk. 11 23, 2008 8:40 pm | |
| Laba diena, Aš klausaus įvairios muzikos.Dievinu Japoniją bei Kiniją.Muziką jeigu jau pasileidžiu tai nenustoju klausytis kokią valandą.Siaučiu su draugais...Net nežinau ką dar pridėt.
Mokinukė Safety. | |
|
| |
Rony Keill Roboctelix
Pranešimų skaičius : 259 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Pir. 11 24, 2008 6:45 pm | |
| As dyfon na muzika mano givenimo dalis klausau electro, hip-hop muzikos kartais pats dainu pakiuriu electric muzokos arba mixuoju na ka daugiau pridursi... | |
|
| |
Joana Jonaitike Tektonix
Pranešimų skaičius : 59 Age : 26 Miestas : alytus Klasė : pirma Darbas : nedirbu
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. Tr. 11 26, 2008 4:19 pm | |
| as jonce megstu labai mužzika visokia iskyrus letos nemegstu | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prisistatykite mokytojui. | |
| |
|
| |
| Prisistatykite mokytojui. | |
|