Sakurai Myuuki Interlix
Pranešimų skaičius : 125 Age : 28 Klasė : 7b ;DD Darbas : Parduotuvės "Rkiosk" pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai Sk. 11 23, 2008 8:07 pm | |
| Perku Interlixių merginų uniformą ;DD | |
|
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai Antr. 11 25, 2008 4:00 pm | |
| Perku interlixaių uniformą. *Paduoda 150 ir išeina*
| |
|
Gabreel Tektonix
Pranešimų skaičius : 33 Miestas : Molėtai
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai Antr. 11 25, 2008 8:54 pm | |
| Man nepatinka tektonix mrginu uniformos gal galit kitokiu padaryt | |
|
Miley Cyrus Interlix
Pranešimų skaičius : 233 Age : 27 Miestas : Alytus Klasė : Interlix Darbas : H&M krautuvėlės, Jaunimo drabužių pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai Tr. 11 26, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
Lyra Extrey Futuramolix
Pranešimų skaičius : 155 Age : 28 Miestas : Majamis Klasė : Pirma Darbas : Zoo prekės paukščių skiriuj; beutix salone kojų priežiuros kabinete
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai Tr. 11 26, 2008 4:11 pm | |
| man jau atsibodo laukti koks aptarnavimas aš jus apskųsiu už bloga darbą laukiu jau vos ne visa savaitė aš tikrai nejuokauju | |
|
Justina Jakubaitytė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 35 Age : 29 Klasė : 7 klase
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai Pen. 12 12, 2008 7:10 pm | |
| Perku merginu uniforma roboctelixem *paduoda 150 pointixu* | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mokyklos uniforma ir jos priedai | |
| |
|