| Darbai | |
|
+32Joana Jonaitike Rayan Marshall Sakurai Myuuki Lyra Extrey edvis Andie Cheals Mayumi Kurenai Freja Beha Madison Gil Rodhult Akmėja Smailiskaitė SiRDiS Pink Smit Jadzė Peliaucka Nora Diamond Julie Book Amber Tamith Yumi Nakamuru Natalia Keytolight Rony Keill Sharpey Hoot Safety Frances Kate Morandess Levanda Belamin Waka Takanori Akvilija Tigurytė Kira Styn Dželi Ranlix Aurelija Teilor Evelinne Madcon Akvilina Spaqujle Ema Summery Dakota Jeferson 36 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Darbai Kv. 11 20, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:39 pm | |
| GoogleME : Siūlau darbą . Vaistinė darbuotoja . Turėsi dėti vaistus.Kaip aš dėjau drabužius ir pan. Kurti temas pvz.: Vaistai nuo galvos skausmo : na ir dedi kainą,galiojimą ir pan.Atlygis : 700 pointixų į savaitę.Tinka?
Spaqujle : Reikalinga aksesuarų skyriaus darbuotoja.Sukursi temą H&M krautuvėlėje "Aksesuarai" ir pvz,: nauja siunta.Dedi darbus ir sakai kainą ir t.t. Prostatyti aksesuarus gali kaip ir drabužius.Su roiworld ir kitomis lėlėmis ;] Atlygis : 600 pointixų Į savaitę. | |
|
| |
Evelinne Madcon Roboctelix
Pranešimų skaičius : 79 Age : 27 Miestas : Vilnius Klasė : pirma Darbas : H&M krautuvėlė , proginių drabužių skyriaus darbuotoja
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:44 pm | |
| O mokiniai gali turėti darbą?Jei taip noriu.;DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:50 pm | |
| Taip mokiniai gali turėti.Aišku darbas ne toks sunkus kaip jau baigusiems mokyklą ir mažesnis atlygis bet vistiek . Shaped: siūlau : H&M krautuvėlės , proginių drabužių skyriaus pardavėja.Kaip jau aš dariau,padaria su kokiom nors lėlėm sukneles,kostiumus proginius.Nustatai kiekį (kiek jų yra) kai kažkas nupirks , numažini kiekį,toliau kainą padarai.Na-kaip aš dariau.Atlygis : 600 pointixų savaitei.Tinka? | |
|
| |
Aurelija Teilor Tektonix
Pranešimų skaičius : 138 Miestas : Alytus Klasė : 1 klasė Darbas : H&M krautuvėlės , žieminių rūbų skyriaus darbuotoja .
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:50 pm | |
| Noriu darbo tik nesunkaus :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:54 pm | |
| Bloom: Palauk 15 min.Tuoj atsiras ;] | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 79 Age : 27 Miestas : Vilnius Klasė : pirma Darbas : H&M krautuvėlė , proginių drabužių skyriaus darbuotoja
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:57 pm | |
| Tinka.O lėles kurti per ką reik?Per visokius žaidimus mergaitiškus su lelėm?;D | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:57 pm | |
| Norėčiau susirast darbą. ;}} | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 5:59 pm | |
| - Shaped. rašo:
- Tinka.O lėles kurti per ką reik?Per visokius žaidimus mergaitiškus su lelėm?;D
Taip su lėlėm.Na pvz su Roiworld , ar kitom ;] Pinigus gausi kiekvieną pirmadienį vakare | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:01 pm | |
| Ok,einu kurti lėlių:) O kas kiek laiko reik įdėt naujų drabužių? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:07 pm | |
| Žiurint kaip pirks.na,čia jau nuo tavęs priklauso.Tiesiog pasirūpink,kad visada galima būtų ką nupirkti,o jau ar daug bus pirkinių , čia tavo laiko galimybės. | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
Pranešimų skaičius : 266 Age : 28 Miestas : Telšiai Klasė : Antra! Darbas : Grožio salono
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:12 pm | |
| Nežinau, su vaistais man kažkaip sunkoka atrodo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:13 pm | |
| - Džiulytti rašo:
- Norėčiau susirast darbą. ;}}
Taip.Siūlau : Picerijos BonApetit darbuotoja - padavėja . Turėsi aptarnauti klientus . Atnešti maistą , paimti pinigus.Mokėstis : 500 pointixų į savaitę,Tinka?
Bloom: nori kengvo darbo?YRA.Picerijos BonApetit darbuotoja.Kas savaitę turėsi padaryti naują valgiaraštį (MENIU) ir įdėti.Tinka? Mokėstis : 400 pointixų į savaitę | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:14 pm | |
| as labai noreciau darbo ;D | |
|
| |
Aurelija Teilor Tektonix
Pranešimų skaičius : 138 Miestas : Alytus Klasė : 1 klasė Darbas : H&M krautuvėlės , žieminių rūbų skyriaus darbuotoja .
| Berge neee...Duok ką nors su rūbais, nes kaip aš tokia dar megėja parenginėt tai išvis būta jėga | |
|
| |
| - GoogleME. rašo:
- Nežinau, su vaistais man kažkaip sunkoka atrodo.
Tada : H&M krautuvėlės,paprastų drabužių skyriaus darbuotoja.Aš jau pradėjau pildyti.Taigi toliau pildysi kaip aš padariau.Mokestis : 600 pointixų į savaitę.Tinka? | |
|
| |
Aurelija Teilor Tektonix
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:16 pm | |
| Čia man?Jei man tai tinka galiu kad ir dabar eit pildyt :D | |
|
| |
Dželi Ranlix Futuramolix
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Aurelija Teilor Tektonix
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:18 pm | |
| Tiks imu, o temą sukrusi tu ar man ją sukurt? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Darbai Kv. 11 20, 2008 6:19 pm | |
| - eglesimse rašo:
- as labai noreciau darbo ;D
Yra Picerijos BonApetit valgiaraščio sudarinėjimo darbas.Kaip ir minėjau.Kas savaitę gausi 400 pointixų.Dėsi sukurtus valgiaraščius kas savaitę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Darbai | |
| |
|
| |
| Darbai | |
|