| Pašnekesiai po medžiu | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Pašnekesiai po medžiu Tr. 11 19, 2008 2:00 pm | |
| | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Tr. 11 19, 2008 11:26 pm | |
| tylūs kažkokie, žmonės :): žodžiu taip, nieko prieš roboctelix'us neturiu, bet šiuo metu jaučiuos kaip benamė... | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 9:26 am | |
| Tylūs, tylūs...Suprantu tave iš tikrųjų, direktore, nelabai sąžininga atimti vieną grupę...Juk žmonės jau bendravo, o dabar... Nežinau pati kaip jausčiausi jeigu mane atskirtų nuo roboctelix'ų.Likčiau be bernų (ir netik aš!).Smagu su jais . | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 12:28 pm | |
| neypač protingai... jeigu jau trūksta pamokose moksleivių juk galėjo sujungt po dvi bendruomenes vienoj pamokoj. | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 2:02 pm | |
| Gaila. Neįsivaizduoju,kas nutiktų man,jeigu sakykim,mano klasę mokykloj (realybėj) panaikintų. Tiesiog. Galėtų sugrąžint,nes ateityje žmonių bus daugiau ir jie nesutilps į tuos keturis 'rėmus'. | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 2:25 pm | |
| Ech,negalvojau kad bus tiek nepatenkintų minų.Mokykla dirbos vos savaitę , o Interlixais buvo mažiausiai aktyvus ir dažniausiais iš jų lankėsi Ievus ir Spaqujlė... Statot mane į kėblią padėtį... Nežinau kaip čia dabar bus.Reikės grąžinti Interlixus :D | |
|
| |
Ema Summery Tektonix
Pranešimų skaičius : 154 Age : 28 Klasė : Antra. Darbas : H&M krautuvėlės, kasdieninių drabužių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 2:27 pm | |
| Gražinkit, pasitaisys. Tikiu. O jeigu ką, galit ir mane ten perkelt. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 2:28 pm | |
| Lankėsi ne tik tie kuriuos išvardinai. Lankėsi ir Drugelis ir dar keletas. Ne visi kasdien gali. Pačios mokytojos kiek pamokų jau nevedė. Ir pati tu dvi dienas jų nevedei. O pamenu lygtais tektonixai ir buvo nusiminę, jog daug atėjo, o nė vienos pamokos nebuvo. | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 2:31 pm | |
| Aš naujienose parašiau kad IŠVAŽIUOJU.Žodžiu.grąžinam Interlixus,bet siųlyčiau padėti,nes pati vėl sedėti tvarkydama dienynus ir t.t. nesiruošiu.Dar galit surinkti parašus ir nušalinti direktore (sun) Luzmirella-kadangi esi administratorė-gali pradėti. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 2:35 pm | |
| ką pradėti? tu temas panaikinai. Šaunuolė bent į archyvą būtum perkėlusi... | |
|
| |
Jadzė Peliaucka Roboctelix
Pranešimų skaičius : 147 Age : 26 Klasė : Antrokė būsimoji ;D
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu Kv. 11 20, 2008 3:01 pm | |
| Tai naujas sukurk! Svarbiausia, kad Interlix'ai grįžta | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pašnekesiai po medžiu | |
| |
|