| Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? | |
|
+12Madison Gil Rodhult Waka Takanori Akmėja Smailiskaitė Mayumi Kurenai Yumi Nakamuru Nora Diamond Akvilina Spaqujle Pepe Kira Styn Freja Beha Drugelis Aurelija Teilor 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Aurelija Teilor Tektonix
Pranešimų skaičius : 138 Miestas : Alytus Klasė : 1 klasė Darbas : H&M krautuvėlės , žieminių rūbų skyriaus darbuotoja .
| Temos pavadinimas: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pir. 11 10, 2008 8:54 pm | |
| Na tai gan įdomus žaidimas...
Taigi jį reikia žaisti taip:
Aš parašau ką veikiu.
Po to parašau Ką manau virš manęs esantį žmogų.
Ir tada nuspręskite kaip manote koks žmogus bus kitas? ____________________________
Taigi aš dabar klausau muziką ir keliu nuotraukas.
Manau kita bus Yankee?
[Beje nerašiau ką manau. nes juk nerašysiu apie save xD] | |
|
| |
Drugelis Interlix
Pranešimų skaičius : 75 Age : 27 Klasė : Pirmokėlė
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pir. 11 10, 2008 9:07 pm | |
| Dabar aš sėdžiu šioje svetainėje ir rašau šią žinutę
manau kita bus MetalGuru
Šiaip tai nepažystu ,eee.. gražus avataras xD ;]] | |
|
| |
Freja Beha Tektonix
Pranešimų skaičius : 109 Age : 30 Miestas : Širvintos Klasė : Pirma
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pir. 11 10, 2008 9:13 pm | |
| Dabar aš darau namų darbus ir rašau šią žinutę
Manau kad kita bus eglesimse ;D
Nepažystu... Interlix grupės narė XD | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pir. 11 10, 2008 9:17 pm | |
| dabar as keliu nuotraukas manau kita bus Drugelis (atspejai) nereali drauge | |
|
| |
Drugelis Interlix
Pranešimų skaičius : 75 Age : 27 Klasė : Pirmokėlė
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pir. 11 10, 2008 9:21 pm | |
| Dabar aš klausau muzikos ir zaidziu zaidima 1000000
manau kita bus SiRDiS (tu ir atspejai xD)
Irgi nelabai pažystu .... buvau ją mačius simsrevolution forume | |
|
| |
Kira Styn Futuramolix
Pranešimų skaičius : 268 Miestas : Kaunas Klasė : Pirma Darbas : "BonApetit" picerijos darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pir. 11 10, 2008 9:23 pm | |
| Dabar rasau sitoi temoi
Manau kita bus Drugelis (netaspejai XDDD)
Nelabai pazystu bet manau kad kada nors susikalbesim jei ka y PM. :~] | |
|
| |
Pepe Roboctelix
Pranešimų skaičius : 94 Age : 29 Miestas : Šiauliukai Klasė : 1 klasė Darbas : ;)
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Antr. 11 11, 2008 9:56 pm | |
| Dabar rašau šioje temoje Neatsoėjeij manau kita bus *RutI* (neatspėjau ) Nelabai pažystu , bet matau kad esi iš Futuramolix | |
|
| |
Akvilina Spaqujle Interlix
Pranešimų skaičius : 114 Age : 32 Miestas : Zunda Klasė : Pirma. Darbas : H&M krautuvėlės , aksesuarų skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Tr. 11 12, 2008 10:10 pm | |
| chatinu su Migle ir Algirdu Kitas bus bergė nelabai pažįstu, bet | |
|
| |
Nora Diamond Soc.Pedagogė
Pranešimų skaičius : 415 Darbas : "Furnitex" baldų centros savininkė, pardavėja; H&M drabužių krautuvėlės pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Tr. 11 12, 2008 10:20 pm | |
| Valgau boranką.
Kitas bus Dyfon.
Fainas žmogūūūgtis ;P | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Tr. 11 12, 2008 10:48 pm | |
| Žiūriu lnk.
Kita bus Yankee.
Tavo nick man kažkur matytas. ;o Na bet ant auklėtojos varyt negalima. Tikiu kad susibendrausim :)) | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Tr. 11 12, 2008 11:46 pm | |
| Klausau MTH.
Manau kita bus...ėmm...Drugelis;D
Nepažystu,but tokia cute atrodo^^ Dar viena Japonijos fanė;}} [peace]+.- | |
|
| |
Aurelija Teilor Tektonix
Pranešimų skaičius : 138 Miestas : Alytus Klasė : 1 klasė Darbas : H&M krautuvėlės , žieminių rūbų skyriaus darbuotoja .
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Kv. 11 13, 2008 6:25 pm | |
| Klausau muzikos.
Kažkur matyta.
Gal Bergė :D
[Beje kaip aš parašiau taip ir turi būt taip patogu žiūrėt. | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Kv. 11 13, 2008 7:28 pm | |
| Klausau muzikos
Shadow
Visai faina | |
|
| |
Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Kv. 11 13, 2008 7:30 pm | |
| Klausau muzikos, galvoju į ką keistis savo dekstopą and susirašinėju
WildCry
Nežinau net šeip linksmą ir tavo parašas toks mielas (rofl) | |
|
| |
Yumi Nakamuru Tektonix
Pranešimų skaičius : 99 Age : 33 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "ZoZoo" parduotuvės , kačių skyriaus darbuotoja.
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Kv. 11 13, 2008 8:59 pm | |
| Tiką grįžau, pavargus, valgau.
Sora. :}}
Už tai kad atspėjai tu esi cool :D | |
|
| |
Madison Gil Rodhult Interlix
Pranešimų skaičius : 152 Age : 29 Miestas : Vidurys niekur x]]
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 12:00 pm | |
| iš pamokų "pabėgau" (Neatspėjai ) Gal RuTi? Fysnaaas avas | |
|
| |
Mayumi Kurenai Mokytojas
Pranešimų skaičius : 320 Age : 30 Miestas : Shinjuku Klasė : Pirmokė
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 1:28 pm | |
| Aš irgi iš pamokų pabėgau XD
Quanna?;D
Japan fan girl;DDD^^ | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 1:34 pm | |
| Galvoju kaip fysnaj , kad pagaliau savaitgalis .. mmmhmm x]]
*Shadow* ? x]]]]
Tokyo'istė x]]]] | |
|
| |
Waka Takanori Tektonix
Pranešimų skaičius : 175 Age : 28 Klasė : 2 :DD
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 2:50 pm | |
| Muziką klausau...Baru TV kad neberod Naturo T_T
Quanna
Manau draugiška :DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 4:22 pm | |
| x]] Gera veikla tavo Sora.. Kątik užrėkiau ant sesės kad aš blyną sudeginau.. Vistiek ji kalta x]] Luzmirella Fajnas ąąvas | |
|
| |
Rony Keill Roboctelix
Pranešimų skaičius : 259 Age : 29 Miestas : Vilnius Klasė : Pirma Darbas : "Bling" - suvenyrų parduotuvės darbuotojas.
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 7:52 pm | |
| Klausau muzikos
*Shadow*
Idomi atrodo :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Pen. 11 14, 2008 7:55 pm | |
| mm.. Ačiū :) Šoku x]]
*Safyra*
Nu negaliu, man labai, žiauriai, nuostabiai fajnas avas :): | |
|
| |
Akmėja Smailiskaitė Roboctelix
Pranešimų skaičius : 300 Age : 29 Klasė : Antrokėlė Darbas : Grožio salono "Beautyx" darbuotoja ir Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Št. 11 15, 2008 5:09 pm | |
| Dainuoju Quanna Pati fysniausia drauge, che, dar mano ava uzsidejus.. xe | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Sk. 11 16, 2008 3:42 pm | |
| Džiaugiuosi, kad pagaliau atsirado elektra... tpfu kaip nusibodo *Shadow* (ech Safyriųksę atspėjai) Tą patį galiu pasakyti ką ir tu apie mane *Raudonų pirštinių mafija* | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? Sk. 11 16, 2008 3:46 pm | |
| bandaw ysimynt kuo dawgew pi skajcjoo ;DDDDDD
deefon
tawo awas lbj man y akis shwjeche ;]]]]] |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? | |
| |
|
| |
| Ką veiki? Ką manai? Kas kitas? | |
|