| Mokytojų kambarys | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Yankee Mokytojas
Pranešimų skaičius : 104 Age : 30
| Temos pavadinimas: Mokytojų kambarys Pir. 11 10, 2008 8:34 pm | |
| Kambarys kuriame rašo tik kažką dėstantys mokytojai. Ateina paklausti ko nebuvo pamokose ir panašiai. | |
|
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Pir. 11 10, 2008 8:39 pm | |
| - Berge rašo:
- Jeigu norite isitikinti , kad ema tiek skyrė , pranešimą ištryniau iš skirti šatkai.Mokytojai gali paieškoti pamokos temoje arba tiesiog paklauskit mokytojos Emos.Ji patvirtins , kad davė 14 taškų.Jeigu yra nepatenkintų , galiu anuliuoti skirtus taškus . Bet ir js tiek gausit. Jūsų auklėtiniai irgi gaus 10 ir štai taškai padaugės.
aš žinau kad ji skyrė. mačiau postą. bet reikia atsižvelgti ne kas skyrė o už ką skyrė. teisingai yankee sako pakaks švaistytis pažymiais. Siūlau daryti į savaitę galimus tik 5 taškus. | |
|
| |
Yankee Mokytojas
Pranešimų skaičius : 104 Age : 30
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Pir. 11 10, 2008 8:45 pm | |
| Biškį nesamonė. O jaigu po kokio kontrolinio ar šeip darbo visi gauna 10? ;] Taškų nereik ribot, bet reik ribot jų švaistymą. Suprantu, kad visos bendrijos nori būti geriausios, bet yra ribos. Visas reikalas jau tvarkoj. Ramiai ;] | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| |
| |
Kate Morandess Mokytojas
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas : Pajūris Klasė : 8a xD Darbas : Graužikų skyriaus pardavėja, "Rkiosk" pardavėja, Maximos pardavėja
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Pir. 11 10, 2008 9:09 pm | |
| gerai. baigiam. bet manau jog už 10-tukus taškų geriau neskirti. ką pas jus mokykloje iš kokios dailės gautą 10-tuką balų kažkokių duoda??? | |
|
| |
Roberta. Mokytojas
Pranešimų skaičius : 45 Age : 29 Miestas : Marijampolė
| |
| |
Kate Morandess Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Sk. 11 16, 2008 5:47 pm | |
| man irgi jau nervai nelaiko. manau jos abi yra tas pats žmogus. Be to reikėtų kad kas nors flooda trintų mano pamokos aprašyme 3 puslapius prifloodino... | |
|
| |
Roberta. Mokytojas
Pranešimų skaičius : 45 Age : 29 Miestas : Marijampolė
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Sk. 11 16, 2008 5:58 pm | |
| Aš stengiuosi trint,kai pamatau. | |
|
| |
juste Roboctelix
Pranešimų skaičius : 162 Age : 29 Miestas : pasimeciau
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Kv. 11 20, 2008 9:13 pm | |
| laba diena bet kartu ir... sita svetaine tikrai yra fainulka. Kadangi as esu tikrai aktyvi realiam gyvenime ir nenoriu ir negaliu issedeti vienoje vietoje (prie intiko). mano lisvalaikis yra labai itemtas ir beto tie namu darbai reliam gyvenime ir intike mane labai vargina. pries iseidama noriu parasyti kokie jus buvot tas kelias dienas nezinau as kartais noreciau sita tinklapi aplankyti paziureti kaip klasiokam sekasi jai galite is mokiniu saraso isbraukti bet palikti kaip forumo naria laukiu atsakymo | |
|
| |
Dakota Jeferson Miestelio Meras
Pranešimų skaičius : 556 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Kv. 11 20, 2008 9:14 pm | |
| Juk jau sakiau kad paliksim ;] | |
|
| |
Safety Frances Direktorė
Pranešimų skaičius : 330 Age : 33 Klasė : Aš ne klasė aš safasė Darbas : "Auksinė Raštinė" švietimo skyriaus darbuotoja,"Flowerex" puokščių gamintoja, pardavėja,Maximos Darb
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys Pen. 11 28, 2008 8:44 pm | |
| sory,kad nevedžiau pamšių kompas eilinį kartą sugedo | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mokytojų kambarys | |
| |
|
| |
| Mokytojų kambarys | |
|